Ifølge Ekstra Bladet er bokseren Mads Larsen testet positiv i en dopingkontrol, der blev foretaget efter hans EM-kamp mod nordireren Brian Magee.
Mads Larsen havde måske ikke kun adrenalin i boldet, da han for tre uger siden boksede EM-kamp mod Brian Magee og tabte. I hvert fald skriver Ekstra Bladet, at den danske supermellemvægter er testet positiv for et vanddrivende stof, der findes på listen over forbudte stoffer.

Avisen hævder, at prøven er kommet tilbage fra det norske laboratorium, der undersøgte prøven, og udfaldet er altså en positiv test.

Nu er det så op til Mads Larsen, om han også vil have undersøgt B-prøven. Viser den samme resultat, venter der efter alt at dømme udelukkelse fra al sport i to år, og så kan karrieren meget vel være forbi for Larsen. vælger han at erkende sig skyldig, kan en strafnedsættelse måske komme på tale.

Hverken formanden for Dansk Professionelt Bokse-Forbund, Jesper D. Jensen, eller boksepromotor Hans Henrik Palm har nogen kommentarer til Ekstra Bladets oplysninger.

Mere om emnet

Se alle

Bokseforbund anker dom i Mads Larsen-sagen

Promotor føler sig snydt af Mads Larsen

Forbund: Mads Larsen får dom i næste uge