Avis: Laudrup i spil til det russiske galehus

Avram Grant blev brutalt sparket ud af Chelsea og spansk avis nævner nu Michael Laudrup som mulig afløser.
Foto: ACERO/AP

Avis: Laudrup i spil til det russiske galehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: En totalt sammenbrudt John Terry blev den sidste spiller i Chelsea, der nød godt af træner Avram Grants omsorg og mandskabspleje. I silende regnvejr på Luzhniki Stadion i Moskva kom Grant den grædende Terry til hjælp på en aften, hvor Chelsea-anføreren med et enkelt spark kunne have skrevet historie. Forsvarsspilleren skulle score på London-klubbens femte spark i straffesparkkonkurrencen i Champions League-finalen mod Manchester United, men han gled i det våde græs, hvilket betød, at rivalerne fra Manchester United fire spark senere kunne løfte trofæet.

Kontant afregning

Få dage efter fik Grant sparket i Chelsea. Den 53-årige israeler har siden sin tiltrædelse i september 2007 blot tabt to Premier League-kampe ud af 32 i spidsen for London-holdet, som han også fik i Champions League-finalen for første gang i klubbens historie. Men det viste sig langt fra at være nok for klubbens stenrige russiske ejer Roman Abramovich. Grant blev fyret på gråt på papir og kom til at bøde maksimalt for Terrys brændte straffespark. Chelseas sæson sluttede uden titler. Og det ville Abramovich ikke stå model til. Tæt på, men ikke tæt nok, må konklusionen have lydt hos den russiske milliardær.

Allerede inden fyringen af Avram Grant officielt blev bekræftet lørdag aften, havde rygtesmedene længe været i gang med at køre trænere i stilling til positionen som ny Chelsea-træner. Profiler som Frank Rijkaard, Guus Hiddink, Marcello Lippi og også Michael Laudrup er alle blevet nævnt som mulige kandidater. Ifølge den spanske sportsavis AS skulle der have været et møde i Abramovichs luksushjem i London, hvor Frank Arnesen angiveligt forsøgte at få den russiske rigmand til at godkende Laudrup som træner. For at få Michael Laudrup til London må Abramovich til lommerne og betale en kompensation til Getafe på knap 7,5 millioner kroner. Men klubejeren har endnu ikke truffet en beslutning om, hvem der skal overtage det ledige trænersæde i klubben.

Imens venter Michael Laudrup utålmodigt på at høre mere fra englænderne, da han har tilbud fra andre klubber i Europa, som også har kvalificeret sig til Champions League. Men ifølge AS har Laudrup lovet Frank Arnesen at vente et par dage med at træffe en beslutning om fremtiden, indtil der er kommet en afgørelse på situationen i Chelsea. (ritzau)

Avis: Laudrup i spil til det russiske galehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce