Australier og spanier tager føringen i US Masters

Marc Leishman, torsdag på 17. hul i Augusta.
Foto: David J. Phillip/AP/POLFOTO

Australier og spanier tager føringen i US Masters

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Favoritten Tiger Woods er fire slag efter de førende efter første runde, mens Thorbjørn Olesen fik skidt start

Australieren Marc Leishman ligger sammen med Sergio Garcia fra Spanien i spidsen for den 77. udgave af golfturneringen US Masters. Begge er seks slag under par efter torsdagens første runde.

To danskere er med i årets første major, og allerede nu ser det ud til, at Thorbjørn Olesen kan pakke køllerne sammen, når de dårligste spillere skæres fra efter fredagens runde.

Olesen, der spiller sin første majorturnering, ligger med seks slag over par i bunden af feltet, mens veteranen Thomas Bjørn er placeret i midten efter en runde i et slag over par.

Verdensranglistens nummer et, Tiger Woods, som fire gange tidligere har vundet Masters, er bookmakernes favorit i år og er med fremme i førerfeltet. Efter en runde med mange skæve slag lykkedes det alligevel Woods at slutte runden to slag under par.

Og det han blandt andet takke sin store tilhængerskare for. Woods er suverænt den spiller, som flest tilskuere følger.

To gange var hans bold på vej ud i store problemer, men begge gange undgik Woods at miste slag, fordi boldene sprang tilbage efter at have ramt en af de mange tilskuere, beretter The Guardian.

- Jeg puttede godt i dag, selv om jeg ikke gjorde det nemt for mig selv på greens, så jeg er meget tilfreds med mig selv, siger Woods ifølge nyhedsbureauet AFP.

Amerikanerens nye kæreste, skistjernen Lindsey Vonn, fulgte ham hele vejen rundt.

Caroline Wozniacki var også til stede på Augusta National, men havde ikke meget at juble over. Tennisspillerens kæreste, Rory McIlroy, gik runden i 72 - banens par. Nordireren missede blandt andet fem puts i en afstand af under tre meter fra hullet.

Kinas 14-årige Guan Tianlang, der er den yngste deltager nogensinde i US Masters, kom i klubhuset med en score på 73, og han deler dermed placering med Thomas Bjørn.

Sidste års vinder, Bubba Watson, sluttede tre slag over par i 75.

Australier og spanier tager føringen i US Masters

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce