Auri om Brøndby-indstilling: Det er utilgiveligt

Auri Skarbalius under Sønderjyske-kampen - ikke meget at råbe hurra for.
Foto: Lars Poulsen/POLFOTO

Auri om Brøndby-indstilling: Det er utilgiveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby-træneren forstår ikke, at hans spillere manglede tænding i bundbraget mod Sønderjyske, der endte 0-3.

Brøndby-træner Auri Skarbalius havde gjort alt for at sætte sine spillere op til bundbraget mod Sønderjyske.

Derfor forstår litaueren ikke, at hans spillere slet ikke var klar til søndagens opgør på Brøndby Stadion.

- Det er utilgiveligt, at vi ikke er klar. Vi havde talt om, at vi skulle være klar, og så er vi det ikke, når kampen bliver fløjtet i gang, siger træneren efter 0-3-nederlaget.

- Spillerne har et luksusarbejde, hvor de også skal nyde det. At man ikke er klar til sådan en kamp, det er uforståeligt for mig. Vi tænkte alt for langsomt, og vi var heller ikke forudseende, fastslår han.

- Det er ikke den dårligste kamp i sæsonen, for der har været en del dårlige kampe, men resultatet er jo. Og tidspunktet er ikke så godt, erkender Auri Skarbalius.

Brøndby kunne med en sejr have lagt afstand til Silkeborg og AC Horsens under nedrykningsstregen, men nederlaget betyder, at Brøndby, Silkeborg og Horsens alle har 27 point i bunden af Superligaen.

Der er endnu seks spillerunder til at sikre overlevelsen, og det kan være de samme Brøndby-spillere, der i næste weekend bliver sendt på banen mod Silkeborg.

Auri Skarbalius vil i hvert fald ikke ud med, om den manglende parathed mod Sønderjyske får konsekvenser for nogle af spillerne.

- Alle har gode og dårlige dage, og når flere rammer en dårlig dag, så er det alarmerende. Men hvis det kun sker én gang, og man rejser sig igen, så er det, hvad der sker.

- Nu havde vi lige vundet to kampe i træk, og det gør ondt, at vi nu taber. Men det er måske ikke tilfældigt. Det er nok det niveau, vi har. Vi svinger meget både spillemæssigt og resultatmæssigt.

- Generelt har vi ikke manglet mod gejst og fightervilje, og jeg håber, at kampen mod Sønderjyske vil hjælpe os til at forstå, at man bliver straffet, hvis man ikke er klar, siger Brøndby-træneren, der trods alt er optimist.

- Jeg tror, at vi redder os i Superligaen, men det gør vi ikke, hvis vi leverer en indsats som i dag, fastslår han.

Auri om Brøndby-indstilling: Det er utilgiveligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce