Atletik-helte sørger over Boston-ofre

Paula Radcliffe - rystet over Boston-bomberne.
Foto: Sang Tan/AP/POLFOTO

Atletik-helte sørger over Boston-ofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det ryster atletikverdenen, at to bomber kunne ramme noget så fredeligt som et maratonløb.

Maratonstjernerne Haile Gebrselassie og Paula Radcliffe er blandt de mange, der udtrykker deres sorg på de sociale medier over eksplosionerne ved maratonløbet i Boston, der har kostet mindst tre personer livet.

- Forfærdet over at høre nyheden om bombeeksplosionerne nær Boston maratons mållinje, skrev Paula Radcliffe på Twitter før omfanget af eksplosionerne endnu var kendt.

- Skrækkelig situation, mine tanker er hos alle, skrev historiens hurtigste kvindelige maratonløber senere og tilføjede:

- Der er nogle meget syge mennesker derude, hvem ville gøre sådan noget?

Den etiopiske løber og tidligere verdensrekordholder Haile Gebrselassie udtrykte også sin sorg på det sociale medie.

- Løb bringer folk sammen, men hvad der skete i Boston er frygteligt. Mine tanker er hos alle i Boston, skriver han på Twitter.

Den paralympiske stjerne David Weir greb også til tasterne.

- Virkelig triste nyheder om Boston, tænker på alle, der er blevet påvirket, skriver den seksdobbelte vinder af kørestolsdivisionen i London Marathon.

Søndag skal London Marathon afholdes, og ifølge arrangørerne er det fortsat planen at gennemføre løbet, men sikkerhedsforanstaltninger vil blive revideret.

- Vores umiddelbare tanker er hos de mennesker, der er der (i Boston, red) og deres familier. Det er en meget trist dag for atletikken og for vores venner og kolleger inden for maratonløb, siger Nick Bitel, den administrerende direktør for London Marathon.

Atletik-helte sørger over Boston-ofre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce