Assink var for dyr for GOG

GOG mister Olga Assink til Viborg fra næste sæson. Skulle GOG have matchet Viborgs tilbud til den hollandske stjerne, ville det have sprængt lønrammen i Gudme, siger sportschef Bent Nyegaard.
Foto: Nils Mogensen Svalebøg

Assink var for dyr for GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKIFTE: Viborg har skrevet kontrakt med Olga Assink fra næste sæson

HÅNDBOLD: Hun kom til GOG som en næsten ukendt spiller for tre år siden, og nu regnes hun for én af verdens absolut bedste stregspillere.

24-årige Olga Assinks komet-agtige karriere har man noteret sig i Viborg, der fra næste sæson kan skrive hollænderen på holdkortet.

Viborg har skrevet under på en to-årig kontrakt med den 150-foldige hollandske landsholdsspiller. Hun skal overtage pladsen på stregen efter Natalia Deriouguina, der efter otte år i Viborg rejser hjem til Moskva.

Deriouguina har dog lovet, at hvis holdet i løbet af foråret skulle blive ramt af skader, vil hun være villig til at forlænge karrieren med et enkelt år.

For dyr i løn

I GOG er man naturligvis kede af at miste en kapacitet som Assink, der for nylig blev kåret som årets spiller på spindesiden.

- Vi er kede af, at hun rejser. Men vi har opbygget en struktur for, hvordan vi gør det i GOG. Dygtige spillere skal have en god løn, men i dette tilfælde ville det have sprængt den struktur, siger GOG's sportschef, Bent Nyegaard, der altså må konstatere, at Viborg kom med et tilbud, der var gået et væsentligt stykke over det loft, GOG har for lønningerne, hvis det skulle have været matchet.

Bent Nyegaard vurderer, at Viborg på kvindesiden har et budget, som er knap tre gange så stort som GOG's.

-Men uanset, hvad andre gør af store ting, må vi altså konstatere, at hvis vi kigger på tabellen, så er det os, der ligger nummer ét, siger Nyegaard.

-Det, vi så kan glæde os over, er, hvor meget Olga har udviklet sig, mens hun var hos os. Det viser, at vi er gode til at udvikle spillere, og derfor er en spændende klub for andre

- Olga Assink er en utrolig seriøs spiller, og hun har været vellidt af alle og rigtig godt integreret i klubben, så der er absolut ingen bad feelings imellem os. Hun havde lyst til at prøve noget andet, og når hun så samtidig kunne få flere penge ud af det, er det vel ikke så mærkeligt, det der er sket, siger GOG-sportschefen.

- Vores forretning går rigtig godt, og vi har lige købt vores egen hal. Men der er altså stadig spillere på markedet, som vi ikke har råd til, tilføjer Nyegaard.

Der er foreløbig ingen konkrete planer om, hvem, der skal afløse Olga Assink, men det er altså også først fra næste sæson-start, hun er væk fra Gudmehallerne.

Assink var for dyr for GOG

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce