Arsenal rykker fra tamme Liverpool


Arsenal rykker fra tamme Liverpool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nicklas Bendtner slog Daniel Agger, da Arsenal mødte Liverpool i en direkte duel om tredjepladsen i Premier League. Abou Diaby blev matchvinder for Arsenal.

Arsenal viste sig som det bedste mandskab, da Nicklas Bendtner og holdkammeraterne onsdag mødte Liverpool i en kamp, der skulle vise, hvem der i øjeblikket er tredjebedst i Premier League.

Abou Diaby scorede sejrsmålet i 1-0-sejren til Arsenal 20 minutter før slutfløjt i en skuffende duel på Emirates Stadium.

Nicklas Bendtner var for første gang i startopstillingen for Arsenal siden oktober, men den danske angriber kom sjældent frem til egentlige chancer over for et Liverpool-forsvar med Daniel Agger i aktion.

Bendtner havde efter 25 minutter kampens første store chance, da han i samme angrebssekvens fik to muligheder. Først kom han ud i en spids vinkel, der gjorde det umuligt at afslutte, og da han et øjeblik senere løb fri til en reel chance, så tordnede han bolden over mål.

Nicklas Bendtner var også i fokus et par gange efter pausen, da han fik afsluttet en enkelt gang på Liverpools keeper med et svagt skud. Næste gang var, da danskeren fik en advarsel for forsøg på at filme sig til et straffespark.

Begge mandskaber stod godt i defensiven, og derfor blev det til mange skudforsøg fra distancen - men hver gang uden den nødvendige kvalitet.

Arsenal fik dog udnyttet et tiltagende pres, da indskiftede Tomas Rosicky 20 minutter før slutfløjt fra højrekanten sendte bolden ind gennem Liverpools straffesparks felt til Abou Diaby, der ganske umarkeret kunne heade bolden i mål.

Liverpool var tæt på at få et point med hjem fra Emirates Stadium, da indskiftede Ryan Babel til slut fik knaldet et skud på overliggeren.

Med sejren fik Arsenal lidt tiltrængt opmuntring efter nederlag til Manchester United og Chelsea, der er gået i udbrud i toppen af ligaen, i de foregående spillerunder. Arsenal har nu et forspring på otte point til Liverpool.

Arsenal rykker fra tamme Liverpool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce