Arsenal-kaptajn hanker op i holdkammerater


Arsenal-kaptajn hanker op i holdkammerater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arsenals anfører Cesc Fabregas kræver mere modenhed og mental styrke af holdkammeraterne. Det skal være slut med at undskylde sig med manglende rutine.

Det skal være slut med de dårlige undskyldninger i Arsenal. Klubbens anfører Cesc Fabregas efterlyser mere modenhed hos Nicklas Bendtner og resten af sine holdkammerater, som ikke længere skal gemme sig bag deres unge alder og manglende rutine.

- Vi bliver nødt til at være stærkere som hold. Vi kan ikke gemme os bag folk og sige, at vi er for unge, eller at vi er ramt af skader. Vi må bare blive ved med at kæmpe, siger Cesc Fabregas.

Den spanske midtbanespiller er træt af at høre på den samme sang om manglende mental styrke og erfaring i de afgørende kampe.

- Folk siger, at vi skal lære af vores fejl. Men vi lærer at spille fodbold som 12-, 13-, 14- og 15-årige. Disse ting lærer vi ikke, når vi er 25. Selvfølgelig kan vi altid forbedre os, men de grundlæggende færdigheder skal være til stede, mener den 22-årige spanske landsholdsspiller og tilføjer:

- Hvis man spiller for Arsenal, så er det fordi, man har de egenskaber. Derfor mener jeg ikke, at alder kan bruges som undskyldning.

Onsdag vandt Arsenal 1-0 hjemme over Liverpool, men forinden havde London-klubben tabt to meget afgørende kampe til titelrivalerne Manchester United og Chelsea. Arsenal hænger stadig på i toppen af Premier League, seks point efter topholdet Chelsea.

Arsenal-kaptajn hanker op i holdkammerater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce