Arsenal-ejer: Vi skal til at vinde trofæer

Stan Kroenke: - Tid til at vinde nogle pokaler.
Foto: Nati Harnik/AP/POLFOTO

Arsenal-ejer: Vi skal til at vinde trofæer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tiden er inde til, at Arsenal begynder at vinde nogle titler, mener Premier League-klubbens ejer.

Arsenals ejer, Stan Kroenke, er træt af otte års titeltørke i Premier League-klubben. Der skal snart nogle trofæer på bordet, kræver han.

I denne sæson er det indtil videre gået forrygende for Arsenal, som sammen med Liverpool topper Premier League med 16 point efter de første syv ligakampe.

- Tiden er kommet til, at vi skal vinde trofæer, siger Stan Kroenke.

Den gode sæsonstart har givet både tro og håb hos klubejeren i Arsenal. London-klubben har ellers ikke vundet noget siden 2005.

- Vi er tilfredse med klubbens udvikling - først og fremmest udviklingen på banen.

- Men ingen i bestyrelsen, klubbens fans, spillerne eller Arsène Wenger er glade, før vi vinder turneringer og trofæer, lyder det fra Stan Kroenke.

Manager Arsène Wenger håber, at det er Arsenals tur til at dominere i England, hvor Manchester United og Manchester City de seneste sæsoner har vundet mesterskabet.

Arsenal tager lørdag imod bundklubben Norwich, og Wenger kan for første gang stille op med både nyindkøbet Mesut Özil og Santi Cazorla i startopstillingen, hvis han ønsker det.

Selv om Arsenal har fået et par spillere tilbage fra skadelisten, er følgende spillere fortsat uaktuelle: Theo Walcott, Yaya Sanogo, Lukas Podolski, Abou Diaby og Alex Oxlade-Chamberlain.

Det kan måske give den danske landsholdsangriber Nicklas Bendtner spilletid mod Norwich, da flere af de ukampdygtige Arsenal-spillere er angribere.

Bendtner scorede to mål, da Danmark spillede 2-2 hjemme mod Italien i VM-kvalifikationskampen for en uge siden.

Arsenal-ejer: Vi skal til at vinde trofæer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce