Arsenal afslutter med måleksplosion mod Norwich

Kieran Gibbs lykønsker Lukas Podolski med et af Arsenal-målene mod Norwich.
Foto: Nogdan Maran/AP/POLFOTO

Arsenal afslutter med måleksplosion mod Norwich

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arsène Wenger kunne se sine spillere afværge et uventet nederlag til Norwich med tre mål i slutminutterne.

Arsenal leverede lørdag en imponerende afslutning, da London-mandskabet på hjemmebane slog Norwich med 3-1 i Premier League.

Manager Arsene Wengers mandskab var nemlig på vej mod et uventet nederlag på 0-1 mod gæsterne fra den nederste halvdel af rækken, da Arsenal-spillerne i de sidste fem minutter leverede et sandt målshow.

Først udlignede Mikel Arteta på et tvivlsomt straffespark fem minutter før slutfløjt, efter at Michael Turner havde bragt Norwich foran med 1-0 kort efter pausen.

Bare tre minutter senere kom Arsenal foran til stor jubel for de mange tilskuere på Emirates Stadium, som håber, at hjemmeholdet kan slutte i topfire, der som minimum udløser kvalifikationskampe til Champions League i næste sæson.

Alex Oxlade-Chamberlain kørte mod baglinjen og fik lagt bolden ind over, hvor Olivier Giroud og Norwich-forsvareren Sebastian Bassong i fællesskab fik skrabet bolden over målstregen til 2-1.

To minutter inde i dommerens tillægstid blev det 3-1, da Theo Walcott sprintede igennem og afleverede til Lukas Podolski. Tyskeren drejede rundt og sendte bolden i nettet med et velplaceret langskud til slutresultatet.

Arsenal hoppede med sejren fra femte- til tredjepladsen i Premier League. Holdet har et enkelt point mere end Chelsea og Tottenham. Chelsea har dog spillet en kamp færre end Arsenal.

Arsenal afslutter med måleksplosion mod Norwich

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce