Arroyo vandt taktisk etape i Vueltaen

Arroyo vandt 19. etape af Vueltaen

Arroyo vandt taktisk etape i Vueltaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spanske David Arroyo fra Caisse d'Epargne vandt 19. etape af Vuelta a España. Alberto Contador fører fortsat samlet.

Nogle gange kan det taktiske spil i cykelsport være noget så grusomt. Som på 19. etape af Vuelta a España, hvor spanske David Arroyo kunne slappe af i et tremandsudbrud, fordi han rent strategisk kunne forsvare ikke at tage føringer, da hans kaptajn Alejandro Valverde sad lige bagefter forrest i et jagtende hovedfelt.

Den stærke klatrer Arroyo gik sammen med hviderusseren Vasili Kiryienka fra Team Tinkoff og franskmanden Julien Loubet fra AG2R tidligere med i et udbrud. De tre ryttere holdt et minuts forspring helt frem til de sidste 10 kilometer. Men det var den stærke klatrer David Arroyo fra Caisse d'Epargne, som hele tiden så stærkest ud, fordi han kunne slappe mere af end de to andre. Og det gav bonus til slut.

Loubet blev indhentet med tre kilometer til mål af feltet, og Kiryienka slog nærmest ud med armene i slutspurten i total overgivelse til kyniske Arroyo, som let snuppede sejren.

Feltet kom kun 11 sekunder senere ind over målstregen i byen Segovia.

I den samlede stilling skete ingen store forskydninger. Alberto Contador fra Astana fører fortsat med 1,17 minutter ned til Levi Leipheimer på løbets samlede andenplads, mens Carlos Sastre fra Team CSC Saxo Bank ligger på tredjepladsen.

Arroyo vandt taktisk etape i Vueltaen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce