Argentiner prøver i OB


Argentiner prøver i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Der skal to til tango som bekendt.

Foreløbig er den kun 19-årige argentiner "Patrizio" dog kun på prøve i OB ved de to træninger i Ådalen i dag, og om der bliver nogen aftale ud af den dans er nok tvivlsomt.

OB sendte for nylig en brasilianer direkte retur til kaffelandet efter en besigtigelse på blot et par timer, selv om han var udset til at være med i en lille uges tid.

Argentinske "Patrizio" - det er foreløbig hans kunstnernavn i OB - kommer fra den argentinske topklub Club Atlético Newell's Old Boys i Rosario, hvor han har spillet enkelte kampe på førsteholdet men ellers har været på klubbens reservehold.

- Det er noget, som er opstået på rent privat basis. Man ser flere og flere argentinere komme til Europa på grund af den økonomiske situation i landet. Det er ikke let at få kontrakter dernede mere, forklarer cheftræner Troels Bech til Stiftstidende.

"Patrizio" trænede med første gang i går og kunne som mange argentinere bedst li' at have bolden.

- Det er typisk for mange af argentinerne. "Patrizio" kommer fra en lille by 1000 kilometer fra Rosario nær den argentinske grænse mod Paraguay og han har lært, at han skal vise noget én mod én for at blive lagt mærke til, siger hans kontaktmand i Danmark, Henrik Rasmussen.

Argentinsk "hær"

"Patrizio" er hans kones nevø og i øvrigt har der allerede været et par argentinere på prøve i dansk fodbold. Alle tre fra den samme lille by.

17-årige Mauricio Ortiz, der var i AGF, var en af dem.

Hvis "Patrizio" ikke får noget ud af at prøve i OB, vil han formentlig forsøge på et lavere niveau.

Fredericia er en mulighed.

"Patrizio" var dybt imponeret over bane 1 i Ådalen.

- Selv på højeste niveau i Argentina spiller de jo på baner, hvor der er mere jord end græs, fortæller Henrik Rasmussen.

Argentiner prøver i OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce