Arek Onyszko fortryder ingenting


Arek Onyszko fortryder ingenting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Arek Onyszko fortryder ikke udgivelsen af sin bog "Fucking Polak". Målmanden er dog overrasket over så stor betydning, bogen har haft for hans karriere.

Han er blevet fyret i SAS Liga-klubben FC Midtjylland, og Plymouth i den andenbedste engelske række vil heller ikke have noget med ham at gøre. Målmanden Arek Onyszkos karriere er sat helt på standby efter udgivelsen af den kontroversielle bog "Fucking Polak", hvor Onyszko blandt andet udtaler, at han hader bøsser.

Til trods for konsekvenserne fortryder Onyszko ikke udgivelsen af sin bog.

- Jeg fortryder ikke noget overhovedet. Ingenting. Men jeg er overrasket over, at den her bog har haft så stor betydning. Jeg burde blive bedømt på at spille fodbold, for det er det, jeg får mine penge for. Jeg havde ikke drømt om, at nogle udtalelser jeg kommer med i en bog ville få så stor betydning for min fodboldkarriere, siger Onyszko til B.T.

Den tidligere Viborg-, FCM- og OB-målmand håber fortsat, at han kan fortsætte sin fodboldkarriere.

- Jeg synes, jeg har fortjent en ny start, for jeg er blevet straffet nok nu. Jeg er blevet fyret to gange, og der er blevet skrevet rigtig mange dårlige ting om mig, så nu synes jeg, at jeg har fortjent en ny start. Jeg er virkelig skuffet over det, siger Onyszko.

Samtidig med at Onyszko leder efter en ny klub, er Spillerforeningen og Onyszko i gang med at rejse et økonomisk krav til Onyszkos tidligere klub OB. I juni måned sidste år fyrede OB Onyszko, efter målmanden blev dømt for vold mod sin ekskone.

- Vi mener, at Arek har et beløb til gode, og det hjælper vi ham med. Imellem jul og nytår sendte vi vores opfattelse til OB, og den skal de så have tid til at tage stilling til, siger direktør i Spillerforeningen, Mads Øland.

Beløbet anslås til at være på tre millioner kroner.

Arek Onyszko fortryder ingenting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce