Antiklimaks for roerne


Antiklimaks for roerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På grund af heftige regnskyl, lyn og kraftig torden kom de danske medaljekandidater i roning ved OL i Beijing slet ikke på vandet torsdag, hvor semifinalerne stod på programmet. Alle konkurrencer blev simpelthen aflyst, og så måtte roerne pakke årerne sammen igen.

Kvindernes letvægtsdobbeltsculler med Juliane Elander og Katrin Olsen, herrernes letvægtsdobbeltsculler med Rasmus Quist og Mads Rasmussen og letvægtsfireren skulle alle have roet semifinaler, ligesom den tunge toer havde en B-finale på programmet.
Mads Rasmussen ærgrede sig bagefter over at skulle vente en dag med at komme på vandet.

- Vi står med et antiklimaks. Vi var klar, og så sker der ingenting. Nu skal vi falde ned igen og så være lige så tændte i morgen. Vi må acceptere, at sådan er det, for vi kan ikke gøre noget ved det. Og vi er fortrøstningsfulde med hensyn til semifinalen i morgen, sagde roeren.

Udsættelser uden betydning
Sportschef Lars Christensen mener ikke, at udsættelsen får betydning for resultaterne.

- Det er langt fra første gang, de oplever udsættelser. Det er en rutineret gruppe roere, vi har med til OL, som ikke sådan lader sig gå på af disse omstændigheder, sagde Lars Christensen.

Ifølge en talsmand for det internationale roforbund (FISA) er det primært tordenvejret og ikke så meget det kraftige regnvejr, som er skyld i problemerne.

- Af hensyn til sikkerheden aflyste vi, siger FISA-talsmanden, Arno Boes.

De kinesiske arrangører vil nu forsøge at afvikle semifinalerne fredag i stedet. Tiderne bliver de samme som torsdag, hvilket vil sige, at kvindernes letvægtsdobbeltsculler skulle være første danske båd i vandt omkring klokken 9.30 dansk tid.

Antiklimaks for roerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce