Ankergren kan ikke fatte pokalpræstation

Leeds Uniteds målmand Casper Ankergren spillede sit livs største kamp søndag i Manchester.
Foto: Martin Rickett/AP/POLFOTO

Ankergren kan ikke fatte pokalpræstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske målmand Casper Ankergren har svært ved at fatte, at Leeds søndag slog mægtige Manchester United ud af FA Cuppens tredje runde.

Større minder end det, den danske målmand Casper Ankergren søndag på Old Trafford var med til at give sig selv, er svære at finde. Og den danske målmand har også umådeligt svært ved at beskrive, hvor stort det var, at upåagtede Leeds med Ankergren på mål slog Manchester United ud af FA Cuppens tredje runde.

- Det er nok ikke helt gået op for mig endnu, hvad der er sket. Jeg skal hjem og se kampen på dvd igen, før jeg helt forstår det, siger Leeds-målmand Casper Ankergren til ekstrabladet.dk.

- Det første, jeg fik at vide, da jeg kom herover, var, at den her klub bare hader Manchester United. Og her står der 9000 mennesker stadig og synger. Det siger vist det hele. Det er helt vanvittigt at være med til det her, siger han.

Trods det faktum at Leeds og Ankergren blot befinder sig i den tredjebedste engelske række, så var der i lange perioder ikke det helt store at se til i målet. Men den tidligere Brøndby-keeper havde dog flere store redninger i løbet af kampen, især da de engelske mestre skruede tempoet op til slut.

- Jeg har faktisk ikke ord til at beskrive det lige nu. Der var lidt pres på i kampens løb, men det er tit de letteste kampe at spille, når man får lov til at spille sig varm, forklarer Casper Ankergren.

Ankergren kan ikke fatte pokalpræstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce