Anja satte liv i kludene

Foto: Birgitte Carol Heiberg

Anja satte liv i kludene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SLAGELSE-BESØG: Odense-pigen Stine Bossen skød gamle kammerater i sænk

HÅNDBOLD: Sharon! Are you sleeping. The defender has fallen......

Anja Andersen plus vognmanden fra Slagelse med 120 sjællændere på ladet indtog Odense Idrætshal, der i sidste ende talte 750 betalende til en 1. divisionskamp mellem de ambitiøse Slagelse-folk og de lokale fra Odense.

Men træner Anja har stadig meget at lære sine nye undersåtter.

Den amerikanske springpige Sharon Cains taktiske formåen er stadig begrænset, og hun mistede fuldstændig hovedet, da en fynsk forsvarer faldt foran hende, så hun bare kunne spadsere ind over stregen. I stedet valgte miss Cain at spille systemet færdigt til stor fortrydelse for frøken Andersen.

Kampen var ingen åbenbaring, men et godt kæmpende Odense-mandskab gav alt mod overmagten, som lod stjernen Janne Kolling sidde over det meste af tiden sammen med koreaneren Hong, der er på vej tilbage efter en skulderskade.

-Janne Kolling koster vel mere end hele Odenses samlede budget. Jeg spekulerer ikke så meget over, at vi manglede Marlen Outzen. Det var værre, at Tine Hansen på grund af en skulderskade ikke kunne bruges i vort angreb. Det trak store veksler på få spillere i sidste ende, mente Odense-træner Torben Wiberg, der efter Malene Outzens skifte til Horsens efter fire kampe for Odense alligevel var frustreret.

-Jeg er ikke ligeglad. Se bare på alle de fynske spillere, der spiller i Slagelse. Hvordan var det mon gået i dag, hvis vi havde haft Stine Bossen og Stina Madsen. Sponsorerne må altså til at sætte vilje bag deres ord. Ellers kommer vi aldrig til at matche hold som Slagelse, mente Torben Wiberg.

- Det er jo fuldstændig latterligt at søsætte et eliteprojekt i juni og så undlade at skrive kontrakt med klubbens lovende ungdomslandsholdsspiller (læs: Malene Outzen).

Det sidste skub

Medtræner Ulrik Jørgensen:- Det har utvivlsomt givet Malene det sidste skub mod et klubskifte, at hun blev udtaget til landsholdet, samtidig med, at vores klub ikke har overholdt de økonomiske aftaler over for hende.

Torben Wiberg:- Men jeg mener, at vores spillere i dag gav et signal til erhvervslivet om, at de både vil og kan spille håndbold, tilføjede Wiberg, efter en flot kamp ind til 16-16 efter en sjællandske chok-føring på 9-2. Til sidst gik fynboerne ned med minus otte mål.

Det var dog ikke alt hos sjællænderne, der behagede fynboerne.

-Jeg fatter ikke, at Slagelse-spillerne med deres optræden gør alt for at få badwill. Det er synd for en 18-årig pige som Stina Madsen, at hun allerede har lært at hovere over for en modstander. Stina kan så mange ting, og hun behøver ikke at opføre sig sådan, mente Ulrik Jørgensen.

Det var den tidligere Stjerne-spiller Stinne Bossen, som med ni mål i sidste ende splintrede værternes forsvar.

-Jeg var meget nervøs for at spille mod de piger, som jeg havde haft det så sjovt med hele sidste år. Men det gik, selv om også jeg lavede mange fejl. Anja mente, at jeg kom for tæt på forsvaret et par gange. Men Odense-pigerne kendte altså min Radenovic-finte, sagde Bossen, der kører frem og tilbage i tog 40 minutter hver vej fem gange om ugen for at medvirke i Cirkus Anja.

-Jeg læser idræt på universitetet og læser bare i toget. Det er helt fint, og jeg lærer meget i Slagelse. Det er en stor oplevelse. Anja vil gerne have mange skud ude fra, fordi der ikke er så mange skytter i 1. division. Og så vil hun have vilje, gejst og show med bolde bag om nakken, og det det er værre. Det fik vi bare ikke vist i dag, fordi Odense sloges godt.

Anja: Drop EM!

Anja Andersen:- Der er ikke skytter i den her række. Derfor opfordrede jeg også dommerne til at fløjte for nøl, sagde hun om sin eneste udfald mod parret Martin Gjeding og Mads Hansen, der belærte hende undervejs:

- Faldt nu lidt ned, Anja. Vi har samme tolerance over for nøl i begge ender, sagde den ene dommer.

Anja Andersen var ikke helt tilfreds med indsatsen.

- Om et år har vi et HåndboldLiga-hold, sagde hun, der havde en klar holdning til landsholdsspillernes flugt fra landstræner Jan Pytlick.

- Drop EM. Programmet er simpelthen for hårdt for spillerne.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Anja satte liv i kludene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce