Anførerer jubler over kollektivet

Der var høj stemning og vild glæde, da Odense HC fejrede sejren og en afgørende og tredje finale på søndag klokken 16.10 i København. Fra venstre er det Mie Højlund, Jessica Quintino, Mette Tranborg, Kamilla Kristensen og anfører Stine Jørgensen, der fejrer sejren. Foto: Birgitte Carol Heiberg

Anførerer jubler over kollektivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

København fik denne gang ikke lov til at straffe forhastet Odense HC-angrebsspil. Nu skal den sidste adrenalin i brug på søndag i 3. finale.

Odense HC-kaptajnen var glad for den taktiske disciplin, som denne gang hindrede gæsterne i at køre kontrakt på kontra og straffe det fynske hold.

Stine Jørgensen har været med i mange store kampe og deltaget i mange store slutrunder, men det var noget nyt for anføreren at deltage med Odense HC i en stor kamp, og minerne efter kampen afslørede på alle måder tilfredsheden.

- København var i første finale gode til at straffe os, og det undgår vi i dag med et klogt og taktisk godt angrebsspil. Samtidig stod vores forsvar stærkt, og vi brugte masser af fysik, og det var med til at slide på København, sagde Stine Jørgensen.

- Det er hele holdet, der spiller godt, og det er det vigtigste. Vi skulle køre hårdt og med tempo fra starten, og vi rammer godt med vores dispositioner hele vejen.

Odense-anføreren erkender, at spillerne her i slutningen af sæsonen godt kan være slidte, men Odense-truppen er stærk og bred, og der er hele fem dage til den afgørende og tredje finale på søndag.

- På dette tidspunkt vil langt de fleste være i stand til at finde de nødvendige kræfter. Om ikke andet ved hjælp af adrenalinen, så man kan give det allersidste, sagde Odense HC-anføreren, der sammen med de øvrige spillere blev tiljublet kraftigt af de orangeblusede tilhængere.

Anførerer jubler over kollektivet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce