Anføreren savner ensrettet vej

FC Midtjylland er et af de mandskaber, som OB har haft det svært med i den netop overståede sæson. Her jagter Esben Hansen FCM's Petter Furuseth.
Foto: Robert Wengler

Anføreren savner ensrettet vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esben Hansen mener der mangler kontinuitet i OB's måde at spille fodbold på.

FODBOLD: Anfører Esben Hansen hører også til de spillere i OB's hierarki, som savner lidt mere ensretning i spillestilen.

Umiddelbart efter AaB-kampen var vice-anfører Chris Sørensen meget skeptisk og sagde til Stiftstidende:

- Det er tydeligt, at der ikke er noget system i det, vi render og laver. Vi kan vist godt tillade os at være kritiske nu.

- De lange bolde skal væk fra vort spil, for det holder ikke i længden. Det er alt for tilfældigt, og vi skaber ingenting. Vi skal lære at flytte os, for vi er alt for fastlåste i vort spil, og der er slet ikke noget flow. Det har været et generelt problem, og det er af nød, at vi saver boldene efter Djiby Fall, konkluderede Chris Sørensen.

Udramatisk kritik

Anfører Esben Hansen kalder disse kritik-punkter ganske udramatiske, fordi der er blevet sagt både eksternt og internt.

- Der er behov for mere ensretning i den måde, vi spiller på. I perioder bliver der for rodet og for meget jagt efter andenbolde, og vi skal blive bedre til at fastholde de gode perioder, siger Esben Hansen.

For få stationer

- Vi skal være mere ambitiøse i vort pasningsspil. Det kræver mere bevægelse og mere ærlighed, så der er spillere, der byder sig til. Som jeg så kampen fra tribunen i Aalborg, er der for få stationer frem af banen at spille til, tilføjer OB-anføreren.

- Der er ikke noget odiøst i at sige hverken det eller de ting, som Chris Sørensen har sagt. Vi ytrer os ikke om noget, der ikke i forvejen er blevet sagt internt.

- Lars Olsen er bestemt enig, og måske har vi en chance nu for at sikre den kontinuitet, der skal til i den kommende før-sæson, fordi det ser ud til, at vi fastholder alle nøglespillere. For jeg føler, at klubben er på vej mod at skabe mere kontinuitet.

En anden type

- Har det været svært at vænne sig til Lars Olsen, der er en anden type end Bruce Rioch?

- De er forskellige, men man ikke tillade sig at komme med nogen karakteristik efter blot et år. Det ville være nedværdigende for alt og alle, hvis vi gav et svar til andre end os selv, siger Esben Hansen.

- Lars er enormt god til at lytte til, hvad spillerne siger og går gerne i dialog med os. Det er meget positivt, og vi har haft et forum, hvor vi kunne sige de ting, så det er ikke udtalelser, der kommer bag på nogen.

Ingen kritik af Olsen

- Men det kan jo opfattes som en kritik af træneren....?

- Nok snarere er det er udslag af frustration, fordi vi gerne ville have nået meget mere, end vi rent faktisk gjorde, men i alle klubber vil der altid være spillere, som er utilfreds med træneren, tilføjer Esben Hansen, der kalder det uden for spillernes bord at vurdere trænerens præstation.

Onyszkos mening

Efter Aalborg-kampen havde Arek Onyszko dog ikke problemer med at vægte guldholdet AaB's præstation.

- AaB har været det klart bedste hold, de har haft en topscorer på holdet og den bedste træner i Superligaen, fastslog polakken til Radio 3's og Stiftstidende udsendte.

Anføreren savner ensrettet vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce