Anførerdeadline på landsholdet er hemmelig


Anførerdeadline på landsholdet er hemmelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landstræner Morten Olsen kan ikke sige noget om, hvor længe Christian Poulsen kan være anfører uden at spille.

Fodboldlandstræner Morten Olsen tager den noget akavede situation omkring Christian Poulsens status som anfører med ro.

- Det er ikke en ny situation, for det har vi prøvet før. Jan Heintze var anfører under VM-slutrunden i 2002, selvom han ikke spillede alle kampe, minder Morten Olsen om.

Landstræneren har indrømmet, at Christian Poulsens situation som bænkevarmer i Liverpool bestemt ikke er optimal.

Morten Olsen har også fortalt, at det langt fra er sikkert, at midtbanespilleren starter inde i EM-kvalifikationskampen på udebane mod Island den 4. juni.

Men landstræneren ville ikke sætte en deadline op for, hvor længe anføreren hedder Christian Poulsen i den nuværende situation.

- Lige nu er det sådan, at Christian Poulsen er anfører i forbindelse med kampen mod Island. Mere er der ikke talt om, siger Morten Olsen.

Christian Poulsen ville ikke selv snakke med pressen under onsdagens træning i Helsingør. Da han kom ind på banen, smuttede han hurtigt forbi journalisterne og placerede sig i den modsatte ende, så ingen kunne komme i kontakt med ham.

Her stod han i øvrigt sammen med to andre meget omtalte landsholdsspillere, der heller ikke orkede en snak med pressen - nemlig Nicklas Bendtner og Simon Kjær.

Nicklas Bendtner vil gerne væk fra Arsenal, hvilket hans far og agent har sagt, og angriberen mener derfor ikke, han har mere at tale med pressen om omkring det.

Simon Kjær har været i vælten på grund af situationen omkring næste måneds U/21-slutrunde i Danmark, hvor han selv ønsker at spille, men hvor arbejdsgiveren Wolfsburg ikke mener, at forsvarsspilleren bør stille op.

Anførerdeadline på landsholdet er hemmelig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce