Fodbold: Anfører Chris Sørensen havde roser til Njogu Demba-Nyrén efter tennis-sejren på 6-1 over AGF.
 
-Demba-Nyrén er begyndt at bevæge sig rigtigt på banen og er blevet bedre til at holde på bolden, men det tager tid, for han har jo alle kvaliteter til at udfylde den rolle. Men se bare på, hvor længe Marc Nygaard og Søren Berg var om at lære det, sagde Chris Sørensen bagefter.

- Men Demba-Nyréns formkurve er stærkt stigende, og han skal bare have et spark i røven af og til, tilføjede anføreren med et smil.
Chris Sørensen er godt klar over, hvad betingelserne er, hvis OB skal vinde guld.

- Jamen, så skal vi skabe sensationen og slå alle tiders klubrekord ved at vinde elleve ud af sæsonens sidste tolv kampe kun afbrudt af den uafgjorte kamp i Brøndby, fastslog Chris Sørensen, der spillede stensikkert som midterforsvarer.

- Hvis vi havde tabt, så ville vi være væk, og det samme, hvis vi taber i Randers, hvor det er ekstremt vigtigt at vinde inden FCK-kampen, sagde Sørensen, der roste banen.

- Banen og tilskuerne gjorde, at vi spillede noget af det bedste kombinationsspil, vi længe har præsteret. Det boldsikre har jo ellers ikke været vores varemærke, men i dag lavede vi nogle helt fantastiske mål, mente Chris Sørensen.

- På nær de første fem minutter sad vi på kampen, og spillede i starten med lidt lange bolde, fordi AGF’erne ville presse os højt.
 
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Fredelig tredje halvleg

Fredelig tredje halvleg

Målfest: OB vandt 6-1 over AGF

Målfest: OB vandt 6-1 over AGF

OB-navne