Andy Schleck vandt suverænt i Liège

Team Saxos Andy Schleck på sejrsskammelen

Andy Schleck vandt suverænt i Liège

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andy Schleck fra Team Saxo Bank vandt forårsklassikeren Liège-Bastogne-Liège. Det var holdets største sejr i et skuffende forår.

Andy Schleck rettede i dag gevaldigt op på et skuffende forår for Team Saxo Bank. Året har hidtil været plaget af skader hos holdets profiler og et par ærgerlige andenpladser, men Schleck sejrede overlegent i et af årets største løb, forårsklassikeren Liège-Bastogne-Liège.

Han stak af fra feltet på den næstsidste stigning 20 kilometer før mål på de 261 kuperede kilometer fra Liège til Ans, og kørte op til manden i front, Philippe Gilbert. Efter et par kilometer i tandem, fortsatte Andy Schleck alene mod mål.

Forinden havde Team Saxo Bank lavet et enormt forarbejde. Jakob Fuglsang trak feltet 30 kilometer i et hæsblæsende tempo, da løbet begyndte at spidse til. Dernæst stak Chris Anker Sørensen uden at få noget stort hul, og så var det Karsten Kroon og Aleksandr Kolobnevs tur til at forsøge, inden Phillippe Gilbert altså kom alene af sted.

I slutfasen sad Andy Schlecks bror Fränk Schleck - der for en uge siden var i asfalten i Amstel Gold Race og pådrog sig en hjernerystelse - bagved ved forfølgerne og kontrollerede, at konkurrenter som Davide Rebellin og Alejandro Valverde ikke kunne stikke af sted.

Spanieren Joaquin Rodriguez fra Caisse d'Epargne og italienske Davide Rebellin fra det lille Serramenti-hold kom ind som nummer to og tre cirka et minut efter luxembourgeren.

Andy Schleck vandt suverænt i Liège

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce