Andreasens skæbne hos Viggo

Hans Henrik Andreasen glæder sig trods nye opgaver på OB's midtbane. Her efter en scoring mod Aston Villa.
Foto: John Fredy.

Andreasens skæbne hos Viggo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hans Henrik Andreasen er for anden gang i sin seniorkarriere rykket ud i højre side af midtbanen

FODBOLD: Hver gang Viggo Jensen sætter sine ben på et græstæppe som træner for Hans Henrik Andreasen, så ryger Ringkøbing-knægten ud i højre side i en diamantformation.

Det skete, da Andreasen var i Esbjerg med Viggo Jensen som cheftræner, og nu er det sket igen med samme Jensen som assistent.

- Jeg spillede centralt, men så hentede Esbjerg Joakim Persson, og jeg blev sat ud i højre side. Siden har jeg ikke spillet diamant, hverken for Ove Pedersen i Esbjerg eller i Fürth, hvor vi spillede med en flad midtbane, forklarer Hans Henrik Andreasen.

- Jeg skal nu vænne mig til lidt andre løb. Det er ikke blevet lettere for mig, fordi det i diamanten er de to yderste midtbanespillere, der arbejder hårdere end de to centrale. Vi skal arbejde begge veje fra felt til felt og er ikke låst fast ude på kanten, forklarer han.

- Vi er i en tilvænningsperiode, og så længe jeg kan hjælpe holdet på den plads, så gør jeg det, og jeg vil prøve via noget småspil inde i banen at komme til nogle indlæg.
Viggo Jensen (i midten) har sat sit aftryk på OB's mandskab. Det er dejligt med hans meninger og input, siger Hans Henrik Andreasen.
Viggo Jensen (i midten) har sat sit aftryk på OB's mandskab. Det er dejligt med hans meninger og input, siger Hans Henrik Andreasen.
Foto: Jørgen Hansen

De dybe løb

Andreasen scorede i sidste sæson et hav af mål ved at være midtbane-manden, der rykkede sent ind i feltet til indlæggene fra siderne.

- Jeg vil snakke lidt med Henrik Hansen om at lave dybe løb, så han stikker nogle bolde til mig. Dem er han jo gode til, og det mangler vi endnu at prøve, mener vestjyden.

- Vores spil ser rimeligt godt ud nu, der er godt flow, og vi arbejder for hinanden, og jeg er overbevist om, at vi i denne sæson får scoret en masse mål. Ændringen af stilen har ikke gjort os dårligere. Tværtimod. En flad 4-4-2 er en mere defensiv spillestil.

Andreasen bekræfter, at Viggo Jensen har sat sit aftryk på OB's mandskab.

- Viggo har sine holdninger, og det er dejligt med andre meninger og input. Så er det op til Lars Olsen, hvad han vil bruge af det, tilføjer Andreasen.

Han er helt overbevist om, at AGF sendes hjem med et nederlag mod et friskt spillende OB-mandskab.

- Men man skal ikke tage fejl af, at AGF har gode individualister. Mange fynboer tror, at det bliver en let opgave, men 1-0 er godt nok for os.

- De har spillere som Dioh Williams, Jerry Lucena, som hver gang yder sit bedste, og så står Steffen Rasmussen normalt godt. Og så må man aldrig lade Peter Graulund ude af syne, for så scorer han, mener Hans Henrik Andreasen.

Tavs om AGF-flirt

Han har noteret sig sin gamle træner Ove Pedersens gentagne ønske om at få netop Hans Henrik Andreasen til AGF.

OB'eren blev dog lidt ordknap, da Stiftstidende stillede følgende spørgsmål:

- AGF har vist interesse, men du bliver vel i OB?

- Det har jeg ingen kommentar til, svarede han.

Andreasens skæbne hos Viggo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce