Andreasen fik øretæve af Werder Bremen


Andreasen fik øretæve af Werder Bremen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske midtbanespiller Leon Andreasen og Hannover 96 fik en øretæve på hjemmebane mod Werder Bremen, som sejrede 5-1. Andreasen blev noteret for et selvmål.

Gensynet med de tidligere holdkammerater i Werder Bremen, blev alt andet end glædeligt for Leon Andreasen, som vil kunne huske tilbage på et 1-5-nederlag hjemme til sin tidligere klub.

Den danske midtbanespiller startede inde for Hannover 96 i Bundesliga-opgøret, men blev udskiftet efter 51 minutter ved stillingen 0-4. Forinden havde Andreasen også scoret et selvmål. I anden halvleg lykkedes det dog hjemmeholdet at spille lige op med Werder Bremen, men holdet var aldrig i nærheden af at snuse til point.

Peter Niemeyer, Naldo og Aaron Hunt stod for de øvrige fuldtræffer for Werder Bremen i første halvleg, inden Christian Schulz reducerede for Hannover 96. Men angriberen Claudio Pizarro cementerede sejren med målet til 5-1, og dermed er Hannover 96 stadig placeret på tredjesidstepladsen i ligaen.

Daniel Jensen var ikke med i truppen for Werder Bremen, som fortsat jagter en placering, der giver adgang til de europæiske turneringer.

Topholdet Leverkusen vandt hjemme 2-1 over de tyske mestre fra Wolfsburg, som fortsætter med at skuffe efter klubbens formidable og meget overraskende sidste sæson. Thomas Kahlenberg blev skiftet ind et kvarter før tid for Wolfsburg.

Forsvarsspilleren Bo Svensson spillede hele kampen for Mainz, som på udebane fik 1-1 mod Hertha Berlin.

Leverkusen topper fortsat ligaen foran Bayern München, som spiller senere lørdag.

Andreasen fik øretæve af Werder Bremen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce