TENNIS: Den fynske mester Andreas Laulund var lidt overraskende nået finalen i den traditionsrige århusianske sommerturnering Leschly Cup.

Modstanderen var OB'erens onde ånd fra juniortiden Mik Ledvonova, og de to finalister gav hinanden en herredyst i første sæt.

Efter et par servegennembrud på begge sider af nettet var Ledvonova stærkest i tiebreakeren, som han vandt med 7-3.

I andet sæt var kræfterne sluppet op hos Andreas Laulund, og Mik Ledvonova tog sikkert sættet med 6-1, hvorefter KB'eren kunne sætte præmiechecken på 10.000 kroner ind på kontoen.

- Jeg brød ellers hans serv to gange i første sæt, men det samme gjorde han. Hans returneringer er bare for gode, og han var også bedst i de mange lange dueller, vi havde, lød det anerkendende fra Andreas Laulund.

Plaster på såret

Efter nederlaget i singlefinalen skulle Andreas Laulund forsøge at vinde titlen i herredouble sammen med klubkammeraten Kristoffer Jørgensen.

Det så længe sort ud for den fynske konstellation, der var bagud med et sæt og 3-4 i andet sæt mod Ole Jensen, HRT, og David Dalgaard, ALTS. Men så tog de to OB'ere skeen i den anden hånd. De fik brudt tilbage og vandt andet sæt med 7-5, og i tredje sæt var der aldrig tvivl om udfaldet.

Laulund/Jørgensen vandt sættet med 6-3, og dermed fik Andreas Laulund et lille plaster på såret efter nederlaget i singlefinalen.
  • fyens.dk