Anders Nielsen ansat i Vejle

Så er Anders Nielsen blevet ansat på den anden side af Lillebælt i Vejle. Foto: Robert Wengler.
Foto: Robert Wengler/©Robert Wengler

Anders Nielsen ansat i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere top-træner i OB og Marienlyst får trænerjob i Vejle Boldklub.

FODBOLD: Anders Nielsen er efter 12 måneder i det private erhvervsliv tilbage i fodboldens verden. Han tiltræder efter planen i Vejle Boldklub den 1. september, skriver Vejle Boldklubs hjemmeside om den tidligere toptræner i OB og Marienlyst og fortsætter med et citat fra træneren, der egentlig stammer fra Lolland.

- Jeg har været i fodboldens verden siden jeg var fem år og det er en drøm for mig at blive fodboldtræner på fuld tid. Jeg skal selv være med til at definere meget af indholdet i mit nye arbejde, og det er spændende. Jeg brænder for at lære fra mig og være med til at uddanne unge fodboldspillere.

- Jeg husker selv overgangen fra U/17 og U/19 til seniorfodbold, hvor man pludselig kæmper med spillere der er otte og ti år ældre om pladserne på holdet. Jeg ser frem til igen at arbejde med talentudvikling og Vejle Boldklub er en spændende udfordring for mig, siger Anders Nielsen, der bliver A-plustræner i VB.

Anders Nielsen, der er 45 år, fik seniordebut for Nakskov i slutningen af firserne, inden han rykkede videre til FC Helsingør i 1991. Her var han med helsingoranerne i 1. division, inden han skiftede til HIK. Han optrådte siden for en række udenlandske klubber, primært i Belgien, hvor opholdet fra 1997-2002 i AA Gent var det længste for den arbejdsomme angriber.

Han er noteret for 10 kampe og 2 mål i Superligaen, da han i foråret 2002 var udlejet til AGF der kæmpede med VB om overlevelse i Superligaen. Anders Nielsen stoppede karrieren i belgiske Red Star Waasland midt i nullerne.

Trænerkarrieren indledte han i ungdomsafdelingen i OB i 2009, inden han fra 2011 til 2015 var cheftræner i Boldklubben Marienlyst. Her kulminerede arbejdet i sommeren 2013, da BM rykkede op i 1. division. Siden afskeden med BM sidste sommer har Anders Nielsen været tilknyttet Middelfart og Otterup omkring trænerstaben.

Anders Nielsen ansat i Vejle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce