Anders Dahl-Nielsen: Helt anderledes liga


Anders Dahl-Nielsen: Helt anderledes liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En jævnbyrdig herrehåndboldliga bliver fremover langt mere fragmenteret. Til gengæld åbner der sig internationale perspektiver, mener håndboldekspert.

De seneste år har herrernes håndboldliga været utrolig jævnbyrdig, og mange hold har kunnet kalde sig mesterskabsaspiranter. Med Jesper Nielsen og AG Håndbolds overtagelse af FCK's håndboldherrer forsvinder den jævnbyrdighed endegyldigt, vurderer tidligere håndboldlandstræner Anders Dahl-Nielsen.

- Den danske liga vil fortsæt være attraktiv, men jævnbyrdigheden vil ikke være der mere som en konsekvens af den økonomiske krise, og Jesper Nielsens satsning. Der vil være nogle hold, der skiller sig ud, og så vil der være to lag derunder. AG København bliver et klassehold, og Bjerringbro-Silkeborg er det allerede. Kolding har også lige forlænget med nogle profiler, men kommer måske til at mangle bredden, vurderer Anders Dahl-Nielsen.

Han er usikker på, om AaB Håndbold fortsat vil satse, da AaB-koncernen kæmper med store underskud, og et klassisk storhold som GOG Svendborg er netop gået i betalingsstandsning.

Men hvor der kommer til at mange jævnbyrdighed i den danske liga, så betyder Jesper Nielsen og hans millioners indtog på højeste niveau, at dansk håndbold for alvor kan gøre sig håb om succes i international håndbold.

- Det giver et nyt dansk perspektiv i Europa. Der er håb om, at Danmark kan vinde nogle af de store Europa Cupper som EHF og Cupwinners Cup samt måske spille sig frem til semifinaler i Champions League, lyder det fra Anders Dahl-Nielsen.

- Jeg har mødt Jesper Nielsen og mærket hans og hans families enestående lidenskab for håndbold, og hans nye projekt har et kæmpe potentiale. Håndbold er stadig lillebror i forhold til fodbold, og derfor et det også lettere at komme til tops i håndboldverdenen, og det har måske spillet en rolle i hans skifte fra fodbold til håndbold, siger Anders Dahl-Nielsen.

Anders Dahl-Nielsen: Helt anderledes liga

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce