Ambitioner om meget mere

Casper Jørgensen (tv) og Alex Rasmussen vintertræner på rullerne på cyklebanen i Odense.
Foto: Kim Rune

Ambitioner om meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alex Rasmussen gør klar til at indtage brosten i landevejsklassiskere, mens Casper Jørgensen vil tilbage på banetoppen efter langvarig knæskade. Men først har de to verdensmestre chancen for at blive "Årets Fynske Sportsnavn 2009"

Det er to fynske verdensklasse-cykelryttere med mod på meget mere, der er den femte nominerede kandidat til "Årets Fynske Sportsnavn 2009". Alex Rasmussen og Casper Jørgensen var vigtige hjul i den rød-hvide banekvintet, der i marts kørte sig frem til VM-guld i Polen i 4000 meter holdforfølgelsesløb. Og så tog Alex Rasmussen oveni VM-guld i parløb sammen med Michael Mørkøv.

For sæson 2010 har Alex Rasmussen imidlertid flyttet sit fokus fra banen til landevejen, hvor han for anden sæson er med hos Team Saxo Bank og Bjarne Riis. Her skal Alex Rasmussen blandt andet køre de to klassikere, Flandern Rundt og Paris-Roubaix.

Casper Jørgensen er på vej tilbage efter en langvarig knæskade. Hans mål for 2010 er primært at komme tilbage i banesammenhæng, hvor Danmark og Ballerup Super Arena er vært for VM i slutningen af marts.

Mød Alex Rasmussen og Casper Jørgensen i Fyens Stiftstidende, fredag

Ambitioner om meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce