Alpesensation snød styrtløbsfavoritterne


Alpesensation snød styrtløbsfavoritterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Didier Defago fra Schweiz vandt sensationelt mændenes styrtløb under OL i Vancouver foran Aksel Lund Svindal fra Norge. Danske Johnny Albertsen blev nummer 53.

Didier Defago var på ingen måde blandt favoritterne. Men den 32-årige schweizer viste sig alligevel overraskende som hurtigste mand under mandagens styrtløbskonkurrence ved OL i Vancouver.

På den tunge og svære bane i skisportsbyen Whistler - der de seneste dage har været ramt af regn og varmt vejr - henviste han det store norske navn Aksel Lund Svindal til andenpladsen med 0,07 sekund, mens den tilbagevendte amerikaner Bode Miller blev en ligeså overraskende treer.

Den kontroversielle Miller har været væk fra landsholdet et par år, men vendte i oktober sidste år tilbage for at kunne køre ved OL.

Inden OL var Didier Defagos største meritter to styrtløbssejre i 2009 - i Wengen og Kitzbühel - samt en sjetteplads i den samlede World Cup i 2005.

- Jeg ville virkelig gerne hjem med en medalje. Efter tre olympiske lege og masser af mesterskaber tror jeg, at det var erfaringen, der gjorde udslaget, siger Defago.

Forhåndsfavoritter som Didier Cuche og Carlo Janka, begge fra Schweiz, kunne modsat deres landsmand ikke få ordentlig glid på den tunge bane.

Cuche lå egentlig længe til den bedste tid, men på de sidste to porte mistede han fart og røg helt tilbage på sjettepladsen. Janka måtte nøjes med en placering som nummer 11.

Danske Johnny Albertsen sluttede som nummer 53. 60 personer gennemførte styrtløbet.

Alpesensation snød styrtløbsfavoritterne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce