Allesø på sensations-jagt i pokalen


Allesø på sensations-jagt i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Som en forsmag på weekendens premiere på 1. og 2. division skal tre af de fire fynske hold fra de to rækker i aktion i aften i første runde af pokalturneringen sammen med en god håndfuld hold fra de lavere rækker.

Det mest finurlige opgør skal man nok til Allesø for at finde.

Midterklubben fra Serie 1 er den lavest rangerende af de tilbageværende fynske, og netop Allesø GF har før lavet sensationer i turneringen.

Gæsterne i aften er dog umiddelbart en lidt stor mundfuld, nemlig Kolding FC, der af alle eksperter regnes som en af topfavoritterne til oprykning fra 2. division. Koldingenserne har i øvrigt de tre eks-fynske divisionsspillere, Casper Kruse, Thomas Rasmussen og Tomas Jørgensen med i truppen.

Fynsserien har fire repræsentanter i ilden i aften, og her er det mest interessante opgør nok det ene af rundens rent fynske: Tved får besøg Dalum fra 1. division.

Søhus-OKS

Andet lokalopgør er ren Fynsserie: Søhus mod OKS, og så får rækkens tophold, Middelfart, besøg af Bramming fra Danmarksserien.

Korups nedrykkere fra Danmarksserien skal en tur til Skjern fra Jyllandsserien, og så skal de to fynske 2. divisionshold, Næsby og B1909, begge ud på lidt længere ture.

09'erne skal til Varde, som var holdet, der gav Næsby kamp til stregen om oprykning fra Danmarksserien, mens Næsby skal på en forholdsvis overkommelig opgave mod Nakskov fra Lolland-Falster-serien.

Allesø på sensations-jagt i pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce