Alle vil undgå Portugal i VM-playoff


Alle vil undgå Portugal i VM-playoff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I eftermiddag bliver der trukket lod til VM-playoff, hvor Portugal på forhånd ligner det stærkeste hold.

Den tidligere måltyv Alexander Frei kommer til at gøre sig upopulær i enten Frankrig, Sverige, Rumænien eller Island i eftermiddag kort efter klokken 14.

Det er nemlig schweizeren, der skal foretage lodtrækningen til de europæiske VM-playoff-kampe, og de fire useedede nationer vil meget gerne undvære et møde med Portugal, som ligner det stærkeste af de otte tilbageværende hold.

- Man kan roligt sige, at vi helst vil undgå Portugal. De har Cristiano Ronaldo, som er en fantastisk spiller med stor indflydelse. Men det bliver heller ikke let at møde Grækenland, Kroatien eller Ukraine, siger den franske landstræner, Didier Deschamps, ifølge NTB.

Portugiserne har stor erfaring med de nervepirrende dobbeltopgør, for det er tredje gang i træk, at sydeuropæerne må tage omvejen til en slutrunde. De seneste to gange har holdet klaret skærene mod Bosnien.

Heller ikke Sverige har noget ønske om at blive parret med semifinalisterne fra sidste sommers EM.

- Portugal er nok den hårdeste modstander, når man ser på helheden. Det handler om kvaliteterne både individuelt og kollektivt, samt om spillestil, lyder det fra midterforsvareren Per Nilsson.

Også på Island bliver lodtrækningen fulgt med stor interesse.

Det er første gang, landet er nået så langt i en kvalifikationsturnering, og Lars Lagerbäcks talentfulde mandskab vil formentlig også gerne undgå en date med Ronaldo og resten af den portugisiske fodboldhær.

Målt på indbyggertal vil Island blive det mindste land, der nogensinde har deltaget ved et VM, hvis det lykkes at kvalificere sig til slutrunden næste sommer.

Alle vil undgå Portugal i VM-playoff

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce