Alexandra sælger murmeldyrs-olien

Alexandra - onsdagens chefekspedient.
Foto: niels abildtrup

Alexandra sælger murmeldyrs-olien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er nu mere gang i butikken inde hos Frau Unterberger ved siden af Hotel Auracher Löchl, som er det klangfulde navn på avisens EM-base i Kufstein.

Den lokale murmeldyrs-olie sælges til 5 euro, over en halvering af den normale pris. Alexandra, 22, fra Kufstein var onsdagens chefekspedient, der stod rankt ved arsenalet af mystiske, hjemmelavede snapsemærker.

- Jeg kan godt mærke, at EM for alvor er kommet i gang. Der er kommet mange spaniere, russere og svenskere til byen det seneste døgn. Men russerne køber ikke drikkevarerne. De medbringer dem selv, sagde Alexandra, der tydeligvis havde gjort sine iagttagelser i den smalle Mittelalter-Gasse, hvor det vrimler med butikker, der sælger den særlige folkedragt, Trachten, Weissbier og den kraftfulde tyroler-grutning.

Frau Unterberger selv havde været klar fra morgenstunden, hvor de første pensionist-selskaber kom forbi. Die Chefin var ikke bange for selv at demonstrere murmeldyr-oliens vidunder-egenskaber. Et par stoute Rentnerinnen, der nu nød livet efter et langt livs opvartning af Heribert og Siegfried oppe i farmen på bjerget, fik påsmurt cremen på de pænt muskuløse lægge, der endnu var blege efter den lange vinter.

Og Frau Unterberger masserede godt igennem. "Giver det mere smidige vener?", spurgte den ene kvinde, mens hun skiftevis våndede sig kraftigt over smerterne eller kluk-lo, så man nærmest kom til at kløjs i det ved hotellets Tiroler-Morgenbuffet, der også kunne erstattes af specialiteten Pressknödel, hvad det så end var.

- Olien går direkte ind i årerne og er også godt for åreknuderne, nærmest råbte Frau Unterberger under indgnidningen.

Alexandra får ikke set meget fodbold under EM.

- Jeg håber dog at kunne se Østrigs næste kamp, når den bliver vist oppe på fæstningen, men det er mere for stemningens end for fodboldens skyld, sagde Alexandra.

(nab)

Alexandra sælger murmeldyrs-olien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce