Alex Ferguson får grønt lys til storindkøb


Alex Ferguson får grønt lys til storindkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejerne af Manchester United giver manageren frie tøjler til at forstærke truppen denne sommer.

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson har af klubbens amerikanske ejere fået besked på at gå på storindkøb op til næste sæson. Det skriver den britiske avis The Guardian.

Klubben har ifølge avisen allerede sikret sig den unge målmand David De Gea fra Atlético Madrid for en pris angiveligt i omegnen af 17 millioner pund.

Aftalen er dog ikke bekræftet, selvom Alex Ferguson har talt særdeles varmt om den 20-årige spanier.

Kommer underskriften på papir, bliver det næppe det eneste store køb denne sommer. "Gå efter de bedste spillere i verden" lyder det således fra Glazer-familien.

Klubbens tilhængere har de seneste år kritiseret amerikanerne for ikke at stille penge nok til rådighed til forbedringer af spillerstaben. Men nu skal det åbenbart være.

Insidere siger til The Guardian, at det eneste krav til Ferguson er, at han skal fastholde indkøbspolitikken om at købe unge spillere, der så senere eventuelt kan sælges videre med fortjeneste.

Det bedste eksempel er portugiseren Cristiano Ronaldo, der i en ung alder blev hentet til Old Trafford for så i 2009 at blive afhændet til Real Madrid for et rekordbeløb på 80 millioner pund.

Få uger efter byttede argentineren Carlos Tévez også hjemmebanen ud, da han blev afskibet til naboklubben Manchester City. Et skifte, som skabte frygt blandt klubbens fans for, at Glazer-familiens økonomi var anstrengt til det yderste.

De seneste 14 år har klubben kun foretaget køb af én spiller for over tre millioner pund, der var ældre end 27 år i form af angriberen Dimitar Berbatov.

Den bulgarske spiller, der i år sluttede øverst på topscorerlisten sammen med Tevez, kostede 31 millioner pund.

Alex Ferguson får grønt lys til storindkøb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce