Ajax smider cheftræner på porten efter skidt sæson


Ajax smider cheftræner på porten efter skidt sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den hollandske fodboldklub Ajax har fyret Marcel Keizer som cheftræner efter en skuffende halvsæson.

Marcel Keizer fik et halvt år i spidsen for hollandske Ajax. Torsdag blev den 48-årige fodboldtræner fyret som klubbens cheftræner.

Marcel Keizer er fyret med øjeblikkelig virkning, og klubben siger også farvel til assistenttræner Hennie Spijkerman samt Dennis Bergkamp, der også var en del af trænerstaben.

- Klubbens ledelse har ikke den fornødne tillid til, at ambitionerne kan opnås under dem, lyder det i en udtalelse fra Ajax ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Nyhedsbureauet AP skriver, at Ajax skriftligt meddeler, at klubben midlertidigt har suspenderet træneren og hans to assistenter og herefter vil påbegynde forhandlinger om at afslutte deres kontrakter.

Ajax måtte onsdag se sig sendt ud af den hollandske pokalturnering efter et nederlag til Twente.

Ajax er fem point efter PSV Eindhoven i den bedste hollandske række, som PSV topper med 43 point.

Tidligere i 2017 lykkedes det ikke Ajax at spille sig videre til gruppespillet i Europa League, da det i to playoffkampe blev til nederlag til norske Rosenborg.

- Vi havde en forfærdelig sommer og en elendig start på sæsonen, siger klubbens direktør, Edwin van der Sar, til Ajax' hjemmeside.

- Elimineringen i Europa League var et lavpunkt, og sammen med Marc Overmars (klubbens tekniske direktør, red.) har vi i de seneste måneder diskuteret holdets aktuelle formåen.

- Vi har ikke tillid til, at vi kan nå det rette niveau med den måde, det skrider frem på, fortsætter Edwin van der Sar.

Ajax råder over to danske spillere, da Kasper Dolberg og Lasse Schöne er en del af førsteholdstruppen.

Marcel Keizer tog over som klubbens cheftræner, da Peter Bosz før sæsonen forlod klubben og tiltrådte stillingen som træner i tyske Borussia Dortmund.

Peter Bosz blev fyret i Dortmund tidligere i december.

Ajax smider cheftræner på porten efter skidt sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce