Ailton viste samba i Horsens


Ailton viste samba i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ailton Almeida leverede små genistreger, da han førte FC København til en 2-0 sejr over AC Horsens.

Der dufter lidt af guld i FCK-lejren. Det er svært at fornægte efter en fremragende kamp mod AC Horsens, der resulterede i en københavnsk 2-0 sejr. Guldstøvet blev på Casa Arena kastet af FC Københavns Ailton Almeida, der efter en lidt sløv start på kampen viste takter, som ledte tankerne hen på en lun sommereftermiddag på Copacabana-stranden i Rio de Janeiro.

Med et par fantastiske driblinger leverede den dyrt indkøbte brasilianer et mål uden sidestykke i dette SAS Liga-forår, da han scorede til 2-0 fra en vinkel på næsten nul grader. Mesterskabsaspiranterne var kommet foran med 1-0 kort inde i kampen, da AC Horsens' Adam Eckersley lavede et yderst klodset selvmål.

Selv om guldkampen stadig er langt fra at finde sin afgørelse, viste Ståle Solbakkens tropper med den overbevisende sejr mod et tamt AC Horsens-mandskab, at kursen er udstukket mod guldet. AC Horsens havde kampen igennem tilløb til flere gode chancer, men det blev ved lige ved og næsten for østjyderne, der med nederlaget forpassede chancen for at præstere et sejrs-hattrick mod SAS Ligaens tre tophold. Tidligere på foråret har Horsens vundet over både OB og Brøndby.

Med sejren lagde FCK pres på de to forfølgere Brøndby og OB, der mødes i morgen i en direkte duel. AC Horsens må i den anden ende af tabellen indstille sig på en kamp, der meget vel kan vare helt til sidste spillerunde.

Ailton viste samba i Horsens

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce