Ailton jubler over publikums respekt


Ailton jubler over publikums respekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med endnu en glimrende kamp i FCK-trøjen tyder alt på, at fodboldlykken er ved at vende for Ailton. Angriberen føler, at han har vundet publikums respekt.

Det har ikke været let for Ailton at opnå anerkendelse i FC København. Efter at have haft en stjernerolle i den lille svenske klub Örgryte har tilværelsen i FCK været alt andet end let for brasilianeren. Siden skiftet til dansk fodbold har Ailton haft svært ved at overbevise både træner Ståle Solbakken og FC Københavns fans om sine evner. Men efter endnu en god kamp mod AaB råbte flere tusind fans taktfast brasilianerens navn som tak for en god kamp.

Det var noget, der varmede hos den til tider udskældte angriber.

- Det ser ud til, at jeg har vundet publikums respekt. Jeg har også kæmpet for at vise, at jeg er en god fodboldspiller, sagde Ailton efter opgøret.

Trods den megen modgang har brasilianeren hele tiden håbet, at hans hårde arbejde på træningsbanerne en dag ville ende med, at han kunne modtage publikums uforbeholdne hyldest.

- Jeg har hele tiden troet på, at min tid ville komme. Jeg vidste, at det en dag ville ske, sagde Ailton og pegede på, at han særligt rent fysisk har forbedret sig markant den seneste tid.

Trods den spillemæssige succes de seneste kampe håbede brasilianeren dog, at han særligt på ét område vil kunne gøre det endnu bedre i de resterende kampe i SAS Ligaen.

- Jeg vil gerne være bedre til at score mål. Det er vigtigt for mig, sagde FCK-angriberen.

Ailton jubler over publikums respekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce