Aggressiv italiensk mester føler sig snydt


Aggressiv italiensk mester føler sig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den aggressive italiener i den dramatiske hanekamp på 17. etape af Giroen føler sig snydt for etapesejren.

Den italienske mester Giovanni Visconti smed rundt med konkurrenterne i spurten på 17. etape af Giro d'Italia, hvorfor han blev frataget sejren, selvom han kom først over stregen.

Men det var slet ikke Viscontis skyld - siger Visconti.

- Jeg råbte mange gange efter (Diego) Ulissi, at jeg kom i dobbelt fart. Hvis jeg ikke havde løftet min arm, havde jeg ikke været i stand til at blive på min cykel, siger Giovanni Visconti.

På tv-billederne fra spurten ser det ud til, at den italienske mester slår ud efter sin unge landsmand Diego Ulissi og skubber ham væk for selv at komme forbi.

Det må man ikke, og kommissærerne fra den internationale cykelunion besluttede efterfølgende at deklassere Visconti til sidstepladsen i den trio, der nåede samlet frem til stregen - dermed blev Visconti tildelt tredjepladsen.

Sejren er Diego Ulissis største til dato. Ud over onsdagens triumf har den 21-årige rytter blot en enkelt sejr fra et italienske endagsløb på cv'et.

Giovanni Visconti mener, at hans unge landsmand burde holde lav profil.

- Ulissi er ung, og han opfører sig uforskammet. Jeg er glad for, at jeg kom forbi ham, men jeg er bitter over, hvad der efterfølgende skete, siger Visconti.

Dramaet på målstregen fik ingen betydning for toppen af det samlede klassement i Giroen, hvor Alberto Contador bevarede sin føring til Michele Scarponi på knap fem minutter.

Aggressiv italiensk mester føler sig snydt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce