Aggers makker: Bjelland og Kjær i skarp duel


Aggers makker: Bjelland og Kjær i skarp duel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Andreas Bjelland er mere sikker på bolden, mens Simon Kjær er bedre til at mandsopdække, siger landstræner.

En vigtig iagttagelse, da fodboldlandsholdet trænede i Helsingør tirsdag middag forud for aftenens VM-kvalifikationskamp mod Italien, var, at Andreas Bjelland til at begynde med dannede midterforsvar med Daniel Agger på A-holdet.

Aggers mangeårige makker Simon Kjær var henvist til B-holdet, indtil han og Bjelland til sidst byttede hold.

Det er måske en indikation af, at Bjelland har overhalet Kjær i kampen om at være Aggers makker.

Træningerne onsdag og torsdag var lukkede for offentligheden, så det endelige svar kommer i aften i Parken.

I den seneste landskamp ude mod Armenien blev Kjær henvist til bænken efter en skidt indsats mod Malta få dage forinden. Bjelland fik chancen fra start, og det har Kjær ikke glemt.

- Jeg kan selvfølgelig ikke se bort fra, at jeg ikke spillede den seneste kvalifikationskamp. Jeg har spillet alle de kvalifikationskampe, som jeg har været udtaget til før, så situationen er måske lidt ændret, men det er min tilgang til tingene ikke.

- Jeg går ind til denne samling på normal vis. Jeg gør det så godt til træning som muligt, og så håber jeg selvfølgelig, at jeg spiller på fredag, sagde Lille-spilleren inden tirsdagens træning.

Bjelland, som til dagligt spiller i hollandske Twente, strutter af selvtillid.

- Det er meget lige mellem os. Der er sund konkurrence mellem os, og det er fantastisk, at der kan være det på et landshold. Jeg spillede fint mod Armenien, og jeg synes, at jeg fik sat et godt aftryk på den kamp, sagde Bjelland.

Landstræner Morten Olsen hæfter sig ved, at de begge er i topform for tiden. For ham handler det om de små forskelle, når Aggers makker skal udpeges.

- Simon er den typiske mandsopdækker, en meget dedikeret forsvarsspiller. Bjelland er måske mere tryg på bolden.

- Det er den mest markante forskel, og dermed siger jeg ikke, at Simon ikke er tryg på bolden.

- Han er måske ikke så stabil som Bjelland, der til gengæld måske ikke er så stærk til at dække op som Kjær, lød det fra Morten Olsen.

Agger føler sig tryg ved både Kjær og Bjelland.

- Der er en grund til, at de er her. Det er to kvalitetsspillere. Der er forskel på alle fodboldspillere, men man må formode, at Morten stiller med de 11 stærkeste.

- Det har ikke noget med mig at gøre, men alle på det her hold kan gå ind og spille, så det har ikke den store betydning, tror jeg.

- Simon er ekstremt fysisk stærk, han er god i luften, og han er også rolig på bolden. Bjelland er ekstrem god på bolden, han er rolig.

- Det er småting, der skiller spillere på dette niveau, men det er selvfølgelig også de små ting, der er afgørende i kampe, sagde Agger.

Kampstart i aften er klokken 20.15.

Aggers makker: Bjelland og Kjær i skarp duel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce