Liverpool vandt den første kamp uden karantæneramte Luis Suarez hele 6-0 ude over Newcastle. Daniel Agger scorede til 1-0.

Den danske landsholdskaptajn Daniel Agger startede en fornøjelig aften for Liverpool, der vandt 6-0 ude over Newcastle.

Det var Liverpools første kamp uden den karantæneramte Luis Suarez, der er ude i 10 kampe, efter han bed Chelseas Branislav Ivanovic i armen i sidste runde af Premier League.

Efter bare tre minutter af lørdagens opgør scorede Daniel Agger sit tredje sæsonmål.

Newcastle var for langsomme til at komme frem ad banen, og i stedet for at fange Agger i offside-fælden, efterlod hjemmeforsvaret et helt frit målfelt til danskeren, der headede bolden forbi Robert Elliot i Newcastle-målet.

Et kvarter senere gjorde Jordan Henderson det til 2-0 til hjemmeholdet. Stillingen holdt resten af første halvleg, der var en rodet affære.

Kort før pausen var Glen Johnson tæt på at pådrage sig sit andet gule kort, men Liverpool-forsvareren var heldig og fik lov til at følges med resten af holdet i omklædningsrummet.

Kort inde i anden halvleg erobrede Coutinho bolden omkring midten af banen, snød Newcastle-forsvaret og fandt Sturridge inde i feltet, der sendte bolden i Newcastles net til 3-0.

Efter ti minutters spil blev Newcastle snydt for et straffespark, da bolden ramte Lucas Leivas hånd, men dommerens fløjte forblev tavs.

Sturridge blev også noteret for scoringen til 4-0, og i det 74. minut gjorde den netop indskiftede Fabio Borini det til 5-0.

Mathieu Debuchy begik et klodset frispark, der udløste det andet gule kort med et kvarter tilbage af kampen, og på det efterfølgende frispark sendte Jordan Henderson bolden direkte ind i Newcastle-nettet til 6-0.

Newcastle har fem point ned til nedrykningsstregen og risikerer derfor stadig nedrykning, selvom det er usandsynligt.