Agger i Liverpool til 2014


Agger i Liverpool til 2014

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsholdsspilleren Daniel Agger har forlænget sin kontrakt med Liverpool, så han spiller i klubben frem til sommeren 2014, oplyser klubben på sin hjemmeside.

Efter længere tids usikkerhed har Daniel Agger underskrevet en ny aftale med den engelske storklub Liverpool. Den danske landsholdsforsvarer har forlænget sin nuværende aftale med fire år, så den først udløber i sommeren 2014.

Agger er den tredje profil, som inden for kort tid har forlænget aftalen med klubben - de to øvrige er anfører Steven Gerrard og hollænderen Dirk Kuyt.

- Det er ekstremt gode nyheder for Liverpool, for vi viser, at vi ønsker at bygge videre på den succes, holdet har haft i denne sæson. Daniel er stadig ung, men en spiller med stor kvalitet, og han er en spiller, der bliver meget vigtig i de kommende år, siger træner Rafael Benitez til klubbens hjemmeside.

Daniel Agger har haft problemer med at spille sig til fast spilletid i denne sæson, hvor midterforsvaret oftest har bestået af Martin Skrtel og Jamie Carragher. Forhandlingerne mellem Agger og Liverpool har været langstrakte, og han er gentagne gange blevet rygtet til både italiensk og spansk fodbold.

- Jeg er sikker på, at mange klubber har fulgt denne situation meget nøje, men i forhandlingerne har Daniel hele tiden gjort det klart for os, at han ville blive i Liverpool og få succes her. Jeg er glad for, at vi har sikret hans fremtid her på Anfield, siger Rafael Benitez.

Den nu 24-årige Daniel Agger skiftede fra Brøndby til Liverpool i 2006 og har siden spillet 76 kampe og scoret seks mål for klubben.

Agger i Liverpool til 2014

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce