Agger holdt nullet mod Citys dyre drenge


Agger holdt nullet mod Citys dyre drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selvom Liverpool halter efter Manchester City i Premier League, kunne Daniel Agger & Co. være mest tilfredse med nulløsningen i søndagens engelske topkamp.

I en hårdt spillet Premier League-kamp formåede Daniel Agger og Liverpool at holde Manchester City fra fadet, og Liverpool skal være godt tilfreds med at rejse hjem fra søndagens nulløsning med et point i bagagen.

Topbraget bød på flere dueller mellem Daniel Agger og Manchester Citys stjerneangriber Emmanuel Adebayor. Selvom Agger i et par situationer så skidt ud, formåede den danske landsholdsspiller at holde sit og Liverpools mål rent.

Kampen om Premier Leagues fjerdeplads, der giver adgang til Champions League, har længe set ud til at blive mellem Manchester City og Liverpool. Den plads indtages efter søndagens 0-0-kamp dog af Tottenham, der på udebane vandt 3-0 over Wigan.

Manchester City ligger dog á point med Tottenham og har en kamp i hånden.

Opgøret i Manchester bød desuden på et gensyn med Liverpools spanske topscorer Fernando Torres. Han kom på banen, da der manglede et kvarter og spillede dermed sin første kamp for Liverpool i over en måned.

I bunden af tabellen roder danske Brian Jensen og Burnley fortsat rundt på en næstsidsteplads efter søndagens nederlag til Aston Villa.

Hele fem gange måtte Brian Jensen hente bolden ud af sit mål, da Aston Villa hjemme i Birmingham slog oprykkerne fra Burnley 5-2.

Agger holdt nullet mod Citys dyre drenge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce