Agger bedst ud af danskerduel


Agger bedst ud af danskerduel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel Agger og Peter Løvenkrands stod over for hinanden, da Liverpool slog Newcastle med 3-0 og dermed holdt snor i topholdet Manchester United.

Liverpool havde chancerne til en storsejr. Men de engelske mesterskabsbejlere måtte nøjes med en sejr på 3-0 over Newcastle, da Daniel Agger og holdkammeraterne i dag spillede sig nærmere Manchester United på førstepladsen i Premier League. Tre point adskiller de to tophold.

Liverpool, der gav comeback til anfører Steven Gerrard efter en skadespause, overtog for alvor styringen efter 20 minutter af opgøret på Anfield. Aggressive Yossi Benayoun åbnede kort efter et sandt Liverpool-bombardement, da han tæt foran mål prikkede en tværaflevering i mål til 1-0.

Hollandske Dirk Kuyt udnyttede lidt senere en af hjemmeholdets mere end 20 chancer til at heade Liverpool foran med 2-0, inden Lucas Leiva scorede kampens sidste mål kort før slutfløjt. Kun uheld og svage afslutninger betød, at sejren over de nedrykningstruede gæster ikke blev endnu større.

Daniel Agger, der fortsat mangler at sætte sin signatur på en kontraktforlængelse frem til 2014, var for en sjælden gangs skyld i startopstillingen, og midterforsvareren gav flere eksempler på sine offensive kvaliteter. Agger var endda tæt på at blive blandt målscorerne, da han kort før pause sendte et giftigt langskud af sted. Også Xabi Alonso kunne med to skud på overliggeren have øget føringen.

Newcastle, der nu blot har tre kampe til at redde sig fri af nedrykning, havde Peter Løvenkrands med i første halvleg, men danskeren blev aldrig nogen trussel. Det samme gjaldt Michael Owen, der først kom i aktion i de sidste 10 minutter samt Joey Barton, der blev udvist med et kvarter tilbage.

Agger bedst ud af danskerduel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce