Agger: Vi skal følge op på den gode start i Liverpool


Agger: Vi skal følge op på den gode start i Liverpool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liverpool kan være mesterskabsbejlere i år, hvis klubben holder fast i den flotte sæsonstart, vurderer Agger.

Kun en marginalt dårligere målscore holder Liverpool fra at indtage førstepladsen i den engelske Premier League.

Fem sejre, et nederlag og en uafgjort kamp er det blevet til indtil videre, og det får den danske forsvarskaptajn, Daniel Agger, til at se lyst på Liverpools muligheder for en topplacering.

- Vi har hungret efter denne gode start. Det har vi fået, og nu skal vi følge op på det. Der er masser af kampe endnu, og der er lang vej, men det ser positivt ud, siger Daniel Agger.

Han understreger samtidig, at den engelske liga er både drilsk og uforudsigelig.

- Hvis du har set mange af de kampe, der har været i Premier League, så kan man se, at alle slår alle. Det er en liga, hvor alle hold på dagen kan være med, og det er farligt, for du ved ikke, hvad der sker.

- Der er ikke noget, der er sikkert, og så længe, det er sådan, så skraber vi point sammen og ser, hvor langt det rækker, lyder det fra danskeren.

Sidste sæson sluttede Liverpool på en syvendeplads efter en katastrofal sæsonstart.

Denne sæson ligger Liverpools fokus derfor udelukkende på de hjemlige turneringer, fordi kvalifikationen til de europæiske turneringer glippede med midterplaceringen. Det kan dog vise sig at være en fordel for det røde mandskab.

- Vi vil gerne spille europæisk, det er det, der er sjovt især Champions League, men selvfølgelig betyder færre kampe, at vi restituerer bedre og går mere klar ind til kampene, så måske er det en fordel.

- Vi sætter os et mål for hver kamp, og det er at vinde. Det sker ikke, det har vi set. Det kan næsten ikke lade sig gøre, men vi går ud på banen for at vinde. Det siger sig selv, at hvis det sker, så vinder vi også ligaen, men det er yderst sjældent, siger Daniel Agger.

Han er i disse dage i Helsingør sammen med resten af det danske landshold for at forberede sig på den vigtige landskamp mod Italien fredag.

Agger: Vi skal følge op på den gode start i Liverpool

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce