Agger: Vi kan ikke fortsætte sådan


Agger: Vi kan ikke fortsætte sådan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Daniel Agger er dybt frustreret over Liverpools dårlige resultater, og han siger, at det ikke kan fortsætte på samme måde.

Liverpool FC er ramt er en alvorlig krise. Holdet ligger kun nummer otte i Premier League, og afstanden op til de fire første pladser, der giver adgang til Champions League, rykker faretruende langt væk i øjeblikket. Senest tabte Liverpool i weekenden 0-2 til bundproppen Portsmouth.

De mange skuffelser tager hårdt på klubbens danske forsvarsspiller Daniel Agger.

- Det er klart, at vi er ekstremt skuffede, og vi ved, at det her ikke er godt nok for klubben. Vi bliver nødt til at vende skibet. Det skete ikke mod Portsmouth, men det kan ikke fortsætte sådan længere, siger Daniel Agger til Liverpool Echo.

- Hvad der går galt? Lidt af hvert. Vi bliver nødt til at finde noget selvtillid frem, men selvtillid får man ved at vinde kampe, og det gør vi ikke i øjeblikket, siger den danske landsholdsforsvarer.

I sidste sæson var Liverpool ellers godt kørende. Klubben sluttede på andenpladsen i Premier League og fik 86 point. Aldrig tidligere havde klubben fået så mange point i Premier League, og der venter mildt sagt Liverpool en svær opgave, hvis pointhøsten i den igangværende sæson skal op på samme niveau. Det kræver, at Liverpool vinder samtlige 20 resterende kampe i Premier League.

Agger: Vi kan ikke fortsætte sådan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce