Agger: Dejligt at have Bendtners aura tilbage

Morten Olsen, Daniel Agger og William Kvist under fodboldlandsholdets pressemøde, torsdag på Hotel Marienlyst i Helsingør.
Foto: Jens Dresling/POLFOTO

Agger: Dejligt at have Bendtners aura tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilbagevendte Nicklas Bendtner giver landsholdet noget ekstra, mener anfører Daniel Agger inden Italien-kamp.

Fodboldlandsholdets anfører, Daniel Agger, orker det næsten ikke mere - altså at svare på, hvor vigtigt det er at have angriberen Nicklas Bendtner tilbage forud for fredagens vigtige VM-kvalifikationskamp i Parken mod Italien.

Men Liverpool-profilen kaster sig ud i disciplinen en sidste gang inden braget.

- Nu har vi snakket om Nicklas hele ugen, men vi kan godt forklare det en gang til. Det, som jeg har sagt, det er, at Nicklas har en eller anden form for aura, han fylder noget, og så har han kvaliteter som fodboldspiller.

- Og det er det, vi kan bruge på vores hold. Så selvfølgelig er det vigtigt, at han er her, siger forsvarsspilleren.

Bendtner spillede sin seneste landskamp for 11 måneder siden. Skader og en seks måneders tænkepause - modtaget fra landstræner Morten Olsen efter en spritdom - har holdt Arsenal-spilleren ude af landsholdstruppen.

William Kvist er enig i, at Bendtner er vigtig at have tilbage.

- For et stykke siden var han en vigtig mand, han spillede meget, og han scorede mange mål for os. Det håber vi meget på, at han kan gøre igen, siger midtbanespilleren og henviser måske til Bendtners 22 mål i 55 kampe.

Danmark kæmper i holdets sidste to kampe i gruppe B om at erobre andenpladsen fra Bulgarien - en andenplads, der muligvis giver adgang til to playoff-kampe om en VM-billet.

Inden de sidste to spillerunder har Bulgarien 13 point. Danmark har 12. På tirsdag runder Danmark gruppen af ved at møde Malta i Parken.

Agger: Dejligt at have Bendtners aura tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce