Nu er det den nigerianske midtbanespiller Izunna Ozuchukwu, der meldes klar i OB. I hvert fald fra russisk side, idet klubben Amkar Perm melder, at Amkar og OB er enige. Den tidligere midtbanespiller skulle allerede være i Odense for at få aftalen på plads og nu ventes der bare på OB's endelige melding. Det ligner en formalitet.

Den nigerianske midtbanespiller Izunna Uzochukwu‎ har åbenbart forladt den russiske klub Amkar Perm og er på vej til at skrive under med OB.

Nu melder den russiske klub, at de to klubber ER enige.

Uzochukwu, der er en dynamisk og yderst kontant spiller, skulle være i Odense for at fuldende den længe simrende transfer til det fynske.

For nogle uger siden blokerede Perm ellers handelen, men nu er indstillingen åbenbart anderledes.

Og Izunna skulle være i Odense for at forhandle de personlige betingelser på plads, blev det meldt af normalt yderst velinformerede kilder i branchen.

- Jeg er i Danmark for at fuldende mit skifte. Jeg har brug for at spille mere regelmæssigt for at øge mine chancer på landsholdet. Derfor søger jeg væk, og skiftet skulle være på plads, mandag, blev Izunna citeret for i en lokal avis, ifølge Sport Fyns kilder.

Izunna kom til Amkar Perm fra FC Midtjylland på en fri transfer forrige sommer.

  • SportFyn

Mere om emnet

Se alle
Officielt: Izunna spiller for OB

Officielt: Izunna spiller for OB