Afstemning: Når OB målet?

TreFor Park, Odense Stadion i Odense
Foto: Michael Bager

Afstemning: Når OB målet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi havde ikke styr på vores lektie, og det er beklageligt, sagde anfører Daniel Høegh til OB.dk efter OB's 1-4-nederlag søndag på udebane til Sønderjyske.

Og den betragtning er flere af holdets fans enige i. På OB's debatforum konstateres det blandt andet, at det er kritisk, at cheftræner Troels Bech før kampen forudser, at nogle OB'ere vil komme til at tabe sig, fordi der skal arbejdes hårdt mod Sønderjyske, når spillerne så ikke følger anvisningen under kampen.

- Det går så galt, når man ikke er en enhed, der arbejder sammen. Sådan går det, når alle render rundt i deres egen lille osteklokke og koncentrerer sig om sig selv, sagde Daniel Høegh til OB.dk.

Også den konstatering kan fansene tilslutte sig. På debatforummet efterlyses hierarki, ledere og selvtillid på det OB-hold, der har som mål for sæsonen at slutte på minimum en fjerdeplads, der giver adgang til kvalifikationsspillet til Europa League.

Jesper Christiansen får ros

"Havde det ikke været for en velspillende Jesper Christiansen, kunne OB have fået læsterlige klø denne søndag," konstaterer Tipsbladet.dk.

OB-målmanden reddede blandt andet et straffespark, og han var ifølge cheftræner Troels Bech en af de få OB'ere, der kunne være sin præstation bekendt.

- Jeg har ikke den store interesse i at diskutere hver enkelt spiller hver for sig. Men jeg ser Jesper Christiansen som et af de eneste eksempler på, at man trods modgang godt kan holde sig inde i kampene og holde hovedet oppe, sagde Troels Bech efter kampen til OB.dk.

Afstemning: Når OB målet?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce