Abramovich vil bruge formue på at hente Ronaldo

Cristiano Ronaldo var ikke afvisende over for at arbejde med Jose Mourinho igen.


Abramovich vil bruge formue på at hente Ronaldo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chelsea-ejeren er ifølge den spanske sportsavis AS klar til at lokke Cristiano Ronaldo til London næste sommer med 100 millioner euro.

Chelsea har haft en forfærdelig forfærdelig sæsonstart med bare tre sejre i 12 kampe i Premier League og en aktuel placering lige over nedrykningsstregen.

Men nu vil klubejer Roman Abramovich gøre noget ved situationen med sin foretrukne metode: At købe en dyr stjerne, som han så håber kan give holdet fornyet styrke. Og Abramovich kigger på øverste hylde: Han vil hente Cristiano Ronaldo tilbage til Premier League.

Det skriver den spanske sportsavis AS, og det er avisens Real Madrid-ekspert Tomas Roncero, der er kendt for sit stærke kildenetværk i klubben, som står bag artiklen.

Oscar, Hazard og Matic til salg

Og selvom det formentlig næppe bliver aktuelt før til sommer, vil det stadig være en transfer, der vil give jordskælvslignende rystelser i både England og Spanien. Og i den franske hovedstad, hvor ledelsen i Paris Saint-Germain også drømmer om at hente den rutinerede portugiser, som vil være fyldt 31 næste sommer, til klubben.

Abramovich skulle være særdeles bevidst om den franske klubs interesse, og han er derfor parat med et tilbud, der skulle være af en størrelse, som man ikke kan afslå. Russeren har til gengæld planer om at sælge både Oscar, Eden Hazard og Nemanja Matic til sommer.

Ifølge AS er Ronaldo udset til rollen som ledestjernen i genrejsningen af Chelsea, og Abramovich skulle være parat til at lægge mere end 100 millioner euro for megastjernen.

Dermed bliver det en god forretning for madrilenerne, som for seks år siden hentede Ronaldo hjem til den iberiske halvø for en tilsvarende sum. Ifølge den spanske sportsavis Sport skulle Madrid være parat til at sælge både Ronaldo, der har yderligere to år tilbage af sin kontrakt, og Karim Benzema til sommer.

- Hvorfor ikke?

Og fortidens betændte forhold mellem Ronaldo og Jose Mourinho fra deres fælles tid i Real Madrid ser nu ud til at være lægt. I forbindelse med premieren på den nye Ronaldo-dokumentar udtalte portugiseren sig særdeles positivt om sin tidligere chef, som han anser for at være den bedste træner, som han har haft.

- Jeg sætter ham øverst, det har jeg altid sagt, sagde han ifølge britiske BT Sport.

- Arbejde med Mourinho igen? Hvorfor ikke?, blev han også citeret for af Marca ved premieren i London, hvor Mourinho i øvrigt dukkede op.

- Jeg har mere end to år tilbage af min kontrakt med Real Madrid, men ingen ved, hvad fremtiden bringer.

Men måske bringer den ham til London på en ny guldrandet kontrakt.

Abramovich vil bruge formue på at hente Ronaldo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce