I den funklende nye udgave af magasinet Abildtrup & Rasmussen fabler de to herrer om udsigterne før søndagens nøglekamp Randers-OB. Når OB løber ind på græsset, kender spillerne resultatet af kampen Horsens-Esbjerg.


Se også det fulde program nedenfor, hvor der også bliver snakket om Randers-historie og pernittengryne dommere:

Der er for alvor lagt op til drama og gys og hele molevitten, når OB på søndag igen spiller mod Randers. Denne gang på udebane.

I mandags sejrede OB 1-0 over Randers en dramatisk kamp, der blev præget af dommer Lars Christoffersen, som gav rødt kort til OB's Frederik Tingager- som en følgestraf oven i det begåede straffespark.

Den kendelse skabte stor diskussion. Ikke mindst i OB-lejren, hvor man hævdede, at der kun skulle være givet gult. Og nu er karantæne-kendelsen så omstødt, så Tingager kun får karantæne-point, som var der kun givet gult kort.

Men oven over alting kan Vorherres sol igen skinne på OB ved Gudenåen, fjorden og på stadion, hvis den aktuelle form kan fastholdes lidt over middag i Randers.

Abildtrup & Rasmussen runder alle mulige aspekter i kampen - de taktiske finesser, de fysiske ditto og som sædvanlig er der plads til en pæn portion nostalgi. Hvor man i den grad kommer vidt omkring.

  • SportFyn