Aalborg-træner tilfreds med de unge


Aalborg-træner tilfreds med de unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aalborg DH's træner havde ros til sine unge spillere oven på Champions League-nederlaget til Hypo Niederösterreich.

Selv om cifrene 27-22 ikke antyder den store jævnbyrdighed i Champions League-kampen mellem Hypo Niederösterreich og Aalborg DH, så var billedet ikke så skævt endda, hvis man spørger nordjydernes træner, Björn Blomquist.

- Vi var helt sikkert ikke uden chancer, men marginalerne var ikke lige på vores side. Vi fik en skrækkelig start på anden halvleg, men ellers synes jeg faktisk, at vi spillede lige op med Hypo. Indstillingen, attituden og strukturen var godkendt, sagde svenskeren, som ærgrede sig over en række dumme tekniske fejl undervejs.

Kort inden årsskiftet udnyttede rutinerede Louise Mortensen efter en flot VM-turnering en klausul i sin kontrakt, som gjorde det muligt at stoppe med øjeblikkelig virkning i klubben. Björn Blomquist ville dog hellere snakke om afløserne end om betydningen af hendes fravær mod østrigerne.

- Mortensens fravær betød ingenting. Hun har taget sin beslutning, og derfor er hun ude af billedet. Det er ærgerligt, men vi kan ikke blive ved med at fokusere på det. Vi har også andre dygtige spillere, og særligt de unge imponerede mig. Rikke Vestergaard spillede. som om hun aldrig har gjort andet, og Julie Aagaard gjorde det også rigtigt flot, siger Björn Blomquist.

Aalborg-træner tilfreds med de unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce