AaB's forspring er indhentet

Koldings Boris Schnuckel med et skudforsøg mod AaBs Kristian Svensson og Rasmus Haagensen under onsdagens kamp i slutspillet i CBB Mobil Ligaen.

AaB's forspring er indhentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nederlag i de tre første slutspilskampe har betydet, at grundspilsvinderne fra AaB er kommet i problemer i kampen om at komme i DM-finalen i håndbold.

Håndboldherrerne fra AaB gik ind til det nye slutspilsformat i en gunstig position. Holdet havde vundet grundspillet og fik derfor to point med over i den nye pulje, men forspringet er efter tre kampe allerede indhentet.

Her til aften led holdet således sit andet nederlag i tre kampe, da KIF Kolding på hjemmebane vandt med 35-34 over nordjyderne. Dermed er AaB kun nummer tre i puljen, mens Kolding er nummer to. AaB mangler dog stadig hjemmekampe mod både Kolding og GOG Svendborg TGI.

Netop GOG hentede den tredje sejr i tre kampe, da man her til aften på udebane slog Viborg med 30-25. Dermed er fynboerne, der kom med i slutspil på yderste mandat, på førstepladsen i puljen og har dermed kurs mod en DM-finale.

Her tyder en del på, at de forsvarende mestre fra FCK Håndbold kan blive modstanderen. Københavnerne, der er i den anden slutspilspulje, vandt onsdag aften topopgøret på udebane mod Bjerringbro-Silkeborg med 26-31.

AaB's forspring er indhentet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce